Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2021 7:01
Čas čtení 0:58
Daniel Mikolášik

19letá hvězda TikToku udržovala vztah s 13letým chlapcem. Internet ji viní z pedofilie, prý ale došlo jen k polibku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na TikToku, kde má téměř 18 milionů fanoušků, zveřejnila svůj pozitivní těhotenský test. Kromě gratulací však přišla i obvinění z pedofilie.

Známou influencerku Zoe LaVerne, která má na TikToku téměř 18 milionů sledovatelů a na Instagramu přes 2,7 milionů, internet obviňuje z pedofilie. Hvězda sociálních sítí ještě během minulého roku přiznala, že chovala city k 13letému chlapci jménem Connor Joyce. V té době se rozšířila i videa, na kterých se líbají.

Mnozí lidé ji kvůli tomu vinili z pedofilie a groomingu (pěstování si vztahu s nezletilým, budování důvěry mezi sexuálním predátorem a jeho obětí). Obavy ještě více narostly poté, co nedávno prozradila, že je těhotná. Na sociální síti však vyvrátila, že dítě patří nezletilému Connorovi, informuje Unilad.

Doporučeno
V Británii zakazují influencerům používání filtrů při propagaci produktů, jde o klamavou reklamu V Británii zakazují influencerům používání filtrů při propagaci produktů, jde o klamavou reklamu 5. února 2021 22:09
@zoelaverne

surprise!! i’m so excited 🥺💕🍼

♬ original sound - James Blake

Popřela také, že by mezi ní a Connorem někdy došlo k sexuálnímu vztahu a veřejně se omluvila za to, že se líbala s nezletilým chlapcem. „Uvědomila jsem si, že věk je špatná věc,“ napsala Lavera.

„S Connorem k ničemu vážnějšímu nikdy nedošlo. Je to ještě dítě a jsem si toho vědoma. Přechovávali jsme k sobě city a na tom není nic špatného. Oba jsme si však uvědomili, že věkový rozdíl nebyl správný a ukončili jsme to,“ řekla během živého vysílání na Instagramu.

LaVerne je podle svých slov aktuálně těhotná se svým 20letým přítelem Dawsonem Dayem. „Toto je otec mého dítěte. Přestaňte šířit něco jiného. Jak jinak by to mělo dávat smysl? Connor má 13. Kromě polibku se nic jiného nestalo. Hleďte si svého,“ napsala influencerka do popisu k fotce s jejím aktuálním přítelem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zoe LaVerne (@zoexlaverne)

Domů
Sdílet
Diskuse