Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2021 10:39
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Konec ČSA? Aerolinky propouští všechny svoje zaměstnance

Konec ČSA? Aerolinky propouští všechny svoje zaměstnance
Zdroj: TASR/František Iván
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Letecký dopravce se chystá propustit všech svých 430 zaměstnanců.

Leteckou společnost ČSA výrazně zasáhla pandemie koronaviru. Má dluhy, není schopna je splácet a žádné státní pomoci se nedočká. Aerolinky, které jsou do konce února pod  ochranným moratoriem před věřiteli, poslaly na úřad práce oznámení, že se chystají propustit až všech svých 430 zaměstnanců, informují Hospodářské noviny.

Doporučeno
Rozhodnutí Ústavního soudu může přispět k tomu, aby obchody získaly nárok na náhradu ušlého zisku, tvrdí právník Rozhodnutí Ústavního soudu může přispět k tomu, aby obchody získaly nárok na náhradu ušlého zisku, tvrdí právník 23. února 2021 16:56

Mohu potvrdit, že nám bylo doručeno oznámení o hromadném propouštění,“ potvrdila předsedkyně Odborové organizace posádek letadel Tereza Löffelmanová a zároveň dodala, že zaměstnanci zatím ani neznají plán,  jak chce firma přežít následující týdny.

Domů
Sdílet
Diskuse