Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2021 16:33
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

Deník N: Křik, odchod a ostrá hádka. Babiš s Hamáčkem se do sebe pustili kvůli testům do škol

Deník N: Křik, odchod a ostrá hádka. Babiš s Hamáčkem se do sebe pustili kvůli testům do škol
Zdroj: Úřad vlády ČR
POLITIKA ANDREJ BABIŠ ČESKO JAN HAMÁČEK
Uložit Uložené

S informací přišel Deník N.

Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) a premiér Andrej Babiš (ANO) se měli podle informací Deníku N střetnout v nebývale ostré hádce kvůli soutěži o dodávky antigenních testů do škol. Na pondělním jednání se mělo křičet, přičemž ministru vnitra měla dojít trpělivost, a dokonce z jednání na chvíli kvůli Babišovi odešel. 

Doporučeno
Pokud jsme chtěli dělat politiku s čistým štítem, tak spolupráce s ODS nebyla tou správnou volbou, říká Anna Gümplová (Rozhovor) Pokud jsme chtěli dělat politiku s čistým štítem, tak spolupráce s ODS nebyla tou správnou volbou, říká Anna Gümplová (Rozhovor) 20. února 2021 10:00

Debata se přetavila v hádku v momentě, kdy se projednávala zakázka na dodání antigenních testů do škol. Hamáček oznámil, že zakázku za stovky milionů korun získala firma Tardigrad International Consulting, což se po mediální smršti přestalo líbit Babišovi.

Domů
Sdílet
Diskuse