Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2021 18:25
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Hlasitý odpůrce roušek Václav Klaus má covid-19

NEWS KORONAVIRUS VÁCLAV KLAUS
Uložit Uložené

Léčit se bude doma.

Václav Klaus se nakazil novým typ koronaviru. Informoval o tom server Lidovky, pro který zprávu potvrdil mluvčí Institutu Václava Klause Petr Macinka. Bývalý prezident byl pozitivně testován dnes odpoledne. Léčit se bude doma.

Klaus patří mezi nejhlasitější odpůrce roušek, na veřejnosti se opakovaně objevoval bez ní. Kriticky se vyjadřuje také na téma vakcíny. Mimo to také i přes zákaz v lednu navštívil restauraci v Praze, kde strávil přibližně hodinu.

Václav Klaus letos oslaví 80 let, vzhledem ke svému věku tedy patří do rizikové skupiny. K tomu, aby se očkovat nechal, jej před několika týdny vyzval i prezident Miloš Zeman. „Nech se očkovat, Václave, nebo riskuješ ve svém věku, že tě covid dožene,“ vzkázal mu.

Doporučeno
Přehled: Jaký respirátor si koupit, jak často jej měnit a na co si dát pozor při výběru Přehled: Jaký respirátor si koupit, jak často jej měnit a na co si dát pozor při výběru 23. února 2021 15:09
václav klaus
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domů
Sdílet
Diskuse