Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2021 11:13
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Exprezident Klaus i přes zákaz vyrazil bez roušky do zavřené restaurace

NEWS KORONAVIRUS VÁCLAV KLAUS
Uložit Uložené

V ní strávil více než hodinu.

Skoro by se mohlo zdát, že se politici předhání v tom, kdo okatěji poruší vládní nařízení. K Romanu Prymulovi, Jaroslavu Faltýnkovi a dalším, se nově zřejmě připojil i bývalý prezident Václav Klaus, kterého čtenář Blesku přistihl, jak si vyrazil do zavřené restaurace. Exprezident neměl roušku a v podniku strávil více než hodinu.

Doporučeno
Registrační systém na antigenní testy zasílá osobní data reklamním společnostem Registrační systém na antigenní testy zasílá osobní data reklamním společnostem 13. ledna 2021 10:32

Bývalá hlava státu se rozhodla v úterý v poledne vyrazila do pražské restaurace Dejvická 34. Tam ji ale přistihl čtenář Blesku, který do redakce následně zaslal inkriminující fotografie. „Šel jsem kolem dvanácté hodiny pro jídlo s sebou. V tom ale do podniku nakráčel pan Klaus. Aniž by měl roušku, šel dál, po schodech dolů, jako by se nechumelilo,“ popisuje čtenář s tím, že vchod hlídali dva Klausovi osobní strážci.

Vzhledem k přijatým restrikcím by všechny restaurace měly mít zavřeno a jídlo mohou vydávat pouze přes okénko. Bývalý prezident ale v podniku strávil zhruba hodinu a čtvrt

Pan Klaus je náš věrný zákazník a měl tu objednané jídlo s sebou do krabičky. Stavoval se u nás jen na toaletu,“ okomentoval pro Blesk situaci manažer restaurace. K dotazu, proč si tedy žádné jídlo neodnášel, se odmítl vyjádřit.

Domů
Sdílet
Diskuse