Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2021 21:40
Čas čtení 0:44
Daniel Mikolášik

Tiger Woods měl vážnou dopravní nehodu, leží v nemocnici. Z vraku auta ho museli vyprostit kleštěmi

NEWS TIGER WOODS
Uložit Uložené

Světový golfista měl utrpět středně těžké, až kritické zranění.

Aktualizace 7:15 – Tiger Woods již podle CNN podstoupil operaci a je při vědomí. Okolnosti nehody se stále vyšetřují.

Legendární golfista Tiger Woods měl vážnou dopravní nehodu v Los Angeles. Jeho vozidlo se několikrát převrátilo a golfista utrpěl mnohočetné zranění nohy, informuje The Guardian. Z auta ho museli vytáhnout pomocí hydraulických nůžek. Převezen byl do nemocnice, kde podstoupil operaci.


Zdravotní stav 45leté golfové hvězdy není známý, mluvčí Los Angeles County Henry Narvez pro média uvedl, že utrpěl středně těžké, až kritické zranění. V autě se kromě Woodse nikdo jiný nenacházel a žádné jiné vozidlo se do nehody nezapojilo. Detaily nehody a to, za jakých okolností auto golfisty sjelo z cesty, jsou zatím nejasné.

Woodse převezli do fakultní nemocnice Harbor-UCLA Medical Center. Zprávu potvrdil i jeho manažer Mark Steinberg. „Tiger Woods měl dnes v Kalifornii dopravní nehodu, při níž utrpěl mnohočetné zranění nohy. Momentálně ho operují.“

Golfista se naposledy na veřejnosti ukázal v pondělí, na golfovém hřišti s Dwaynem Wadem, bývalou basketbalovou hvězdou Miami Heat.

Domů
Sdílet
Diskuse