Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2021 18:43
Čas čtení 0:39
Daniel Mikolášik

8letá raperka má 10 řetězů na krku, i když měří jen 140 centimetrů. Lil Ash hejterům zapaluje svíčku

HUDBA
Uložit Uložené

Ve videoklipu tančí před Mercedesy, zatímco kolem ní driftují motorkáři. Sleduj novinku nejmladší slovenské raperky.

Teprve 8letá raperka Lil Ash se připomíná dalším hudebním počinem ze své dílny. Track tentokrát nese název Lil Bouse a nejmladší slovenská raperka v něm pohřbívá své hejtery. Zároveň děkuje za promo všem, kteří o ní natáčejí reakční videa.

Opět jde o typickou newschoolovou záležitost plnou autotunu. Ve videoklipu, o který se postaral Anti Studio Production, tančí před Mercedesy, zatímco kolem ní driftují motorkáři. Ve skladbě říká, že když měří jen 140 centimetrů, má na krku 10 řetězů.

Doporučeno
Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku 13. února 2021 14:20

Přestože je teprve třeťačka na základní škole, vydala dosud už čtyři skladby, které mají dohromady již téměř 3 miliony zhlédnutí. Hned po prvním hudebním počinu ji sdílela velká rapové jména domácí scény jako Separ, Pil C či Aless.

O hejterech se v rozhovoru pro Refresher rozpovídal i otec mladé raperky. „Ano, negativní komentáře k rapu patří, ale takový nával nenávisti vůči 8leté dívce, která udělala song za účelem zábavy, jsme skutečně nečekali. Mnoho lidí píše komenty i vůči nám, že se chceme jako rodiče ,napakovat' na naší dceři, což je samozřejmě nesmysl.“

Domů
Sdílet
Diskuse