Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2021 20:45
Čas čtení 0:44
Katarína Danková

Bridgerton: Oblíbený seriál má svůj vlastní merch

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Pokud jsi fanouškem tohoto seriálu, od nynějška můžeš nosit oblíbené citáty postav přímo na mikině.

Ještě minulý týden uzavřel Netflix partnerství s Phenomenal – lifestylovou značkou, která podporuje ženy, jejich postavení ve společnosti a dává jim prostor promluvit i prostřednictvím oblečení. Společně přinášejí kolekci inspirovanou oblíbeným seriálem Bridgerton.

Doporučeno
Kaley Cuoco se šampaňským a pizzou v ruce, ale i honosné róby. Toto jsou nejlepší outfity z letošních Zlatých glóbů Kaley Cuoco se šampaňským a pizzou v ruce, ale i honosné róby. Toto jsou nejlepší outfity z letošních Zlatých glóbů 1. března 2021 18:42

Tento dobový televizní seriál vysílaný na Netflixu od konce minulého roku si za krátký čas získal množství fanoušků. Seriál se točí okolo britské aristokracie v 19. století, jejich partnerských vztahů a intrik.

V souladu s posláním značky Phenomenal, kterou založila Meena Harris (neteř viceprezidentky USA Kamaly Harris), kolekce zvěčňuje hlasy ženských postav v podobě populárních citátů vystihujících seriál (jako „Dear Reader“ či „I burn for you“) přímo na oděvy.

Domů
Sdílet
Diskuse