Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. března 2021 17:40
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records

Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records
Zdroj: instagram.com/dorian_wave
HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Dorian oznámil odchod z labelu na svém Instagramu.

Všechno jednou končí, něco dříve a něco později. Faktem zůstává, že Dorian, jeho bratr Grey256 a Psycho Rhyme odchází z labelu Blakkwood Records, a dále se vydávají sólovou cestou. Podle Doriana se však ale právě tato trojice interpretů bude vzájemně podporovat, a tak je budeš častěji vídat na společných projektech. Raper navíc ohlásil, že na jeho novém kanále můžeš čekat klip a brzo i nové album.

Doporučeno
Nový člen Blakkwoodu balí Skittles do sáčků jako drogy. Grey256 ohlásil vstup do labelu, klip a album Nový člen Blakkwoodu balí Skittles do sáčků jako drogy. Grey256 ohlásil vstup do labelu, klip a album 23. listopadu 2020 16:20

Výrazný odliv interpretů z pražského labelu prý není podmíněn žádnou aférkou„Aby nevznikaly spekulace, rozcházíme se v dobrým a klukům z Blakku děkujeme za všechny zkušenosti, který jsme do začátku dostali,“ uvádí Dorian na pravou míru. Tuto informaci REFRESHERu potvrdil z opačné strany i Lucas Blakk. 

„Domluvili jsme se tak s klukama, když za námi přišli s tím, že by si chtěli zkusit jít svojí cestou a každej fungovat sólo. A jak píše Dori ve svým postu, nerozcházíme se ve zlým, jen každej jde svojí cestou,“ uvedl. 

O poměrně překvapivý krok se jedná ze strany Greye, jenž do labelu vstoupil teprve v listopadu. „I přes to, že jsem přišel teprve v listopadu, v posledních pár tejdnech se pár věcí změnilo (...). Klukům z BW děkuju za pomoc s posledním albem. (...) Až vyjde, najdete ho zase na mým vlastním kanále, jako dřív,“ uvedl Grey

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 𝕯𝖔𝖗𝖎® (@dorian_wave)

Další odliv se údajně nechystá, a tak pod kanálem Blakkwood Records stále najdeš další rapové stálice Refewa, Koukra, SharlotuRenneho Danga nebo Fosca Almu.

Domů
Sdílet
Diskuse