Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. listopadu 2020 16:20
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Nový člen Blakkwoodu balí Skittles do sáčků jako drogy. Grey256 ohlásil vstup do labelu, klip a album

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Je to oficiální, bratrský tandem je nyní ve stejném labelu.

Je to oficiální, Blakkwood Records se rozrostl o nového člena! A není jím nikdo jiný než dlouho očekávaná akvizice Grey, který tak s Dorianem utvoří český bratrský rapový unikát. Na oslavu rozsypali po studiové kuchyni kamion oblíbených barevných bonbonů Skittles, s jejichž konzumací, balením a úschovou jim pomohl i stájový kolega Psycho Rhyme.

Doporučeno
Yzomandias, Ego, STEIN27 a Calin. Tuto čtyřku uslyšíš na albu Svědomí Yzomandias, Ego, STEIN27 a Calin. Tuto čtyřku uslyšíš na albu Svědomí 20. listopadu 2020 15:44

Taky máš rád sladké? Pokud ano, nový videoklip Greye256 Skitles ti stoprocentně přijde k chuti. Co se týče cukrovinek, má všechno. Účinkující ti dokonce názorně ukáží, co všechno se se sladkým dá dělat.

Píšeme v množném čísle, jelikož Greyovi při debutu logicky kryje záda jeho bratr Dorian. Pánové balí duhové bonbony do ZIP sáčků jako drogy, pijí je v panácích a krájí je nožem. „Zboží“ mají tolik, že jim s tím musí v novém klipu věnovanému oblíbené cukrovince pomoci Psycho Rhyme

Vizuální podobu oficiálního labelového debutu mladého rapera si vzal na starost Dave Define, chytlavý instrumental zase Fantom. Podpoř nového barevného umělce zhlédnutím nebo jej followni na Instagramu, tvou pozornost si určitě zaslouží. Možná už jen proto, že se příští rok chystá vydat debutové album.

Domů
Sdílet
Diskuse