Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. listopadu 2020 15:44
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Yzomandias, Ego, STEIN27 a Calin. Tuto čtyřku uslyšíš na albu Svědomí

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Temperamentní deska brněnského rychlého kluka je tu.

Lásku a Loyalitu sis už mohl poslechnout z opačného konce Moravy, i přesto v jejím hlavním městě zní stejný motiv i dnes. Každopádně trochu jinak. Očekávaná debutová deska jemné duše Calina Svědomí je tady, což je důvod, proč v hlavě každé fanynky začala svítit upozorňující kontrolka. O tom, co dnes bude hrát z pokojíčků, je rozhodnuto.

Doporučeno
Jaké české rapové novinky přinese listopad? Těš se na nového Senseye, Koukra, Psycho Rhymea nebo Martina Matyse Jaké české rapové novinky přinese listopad? Těš se na nového Senseye, Koukra, Psycho Rhymea nebo Martina Matyse 4. listopadu 2020 12:50

Brněnský kolektiv rychlí kluci měl tento rok také pořádně napilno. V roce 2020 totiž debutovali se svými alby hned 2 umělci. V srpnu se představil s Teorií pádu STEIN27, třetí týden v listopadu přišel se svým Svědomím Calin. O obou pánech je známo, že spíše než tvrdé rapování upřednostňují zpěv, oba se rádi zaměřují na dámské posluchačstvo, a rádi se vyjadřují o svých citech. Jako by rok 2020 už tak nebyl dostatečně emocionálně nabitý.

Děláme si legraci, samozřejmě, že nebyl. Čím více Calina a STEINa, tím více zajímavé hudby. Srpnový release už dokázal, že rychlí kluci, popřípadě Mike Roft, dokáží vychovat ucelené umělecké persony, jejichž hlas má dosah, proto se od Calinovy desky neočekává nic menšího než profesionální debut se vším všudy. Singly napověděly, že by tomu taky mohlo skutečně být.

Na nové desce nalezneš 13 stop, na nichž svými hlasy hostují pouze Ego, kterého jsi mohl vidět ve videoklipu Serotonin, STEIN27, jenž hostuje na již velice dobře známém tracku Růže, tudíž jedinou neznámou zůstává spolupráce s Yzomandiasem v písničce Bounce. Zbytek je pouze Calin a jeho hlas. 

Doporučeno
Calin si vyrval srdce a potřísnil tisíce korun krví. Dohnalo jej Svědomí Calin si vyrval srdce a potřísnil tisíce korun krví. Dohnalo jej Svědomí 11. listopadu 2020 14:11

Nic se tedy neboj a udělej si procítěný pátek s Calinem. My uděláme to samé. Nedokážeme ti říci, jestli u tebe po jeho poslechu také neproběhne nějaká rozprava s vlastním svědomím, nicméně plnohodnotná konverzace takhle v karanténě není nikdy na škodu.

Domů
Sdílet
Diskuse