Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2020 12:50
Čas čtení 5:34
Vojtěch Vanda

Jaké české rapové novinky přinese listopad? Těš se na nového Senseye, Koukra, Psycho Rhymea nebo Martina Matyse

HUDBA ČESKO RAP
Uložit Uložené

Co nového si pro nás na tento měsíc připravily tuzemské rapové labely?

Člověk ani neví, jak se to stalo, ale vstoupili jsme do předposledního měsíce roku 2020. Vzhledem k situaci nám zůstává čas zrekapitulovat, kde jsme vlastně letos byli a co všechno jsme zažili. Vyvstane nám možná matná vzpomínka na cestu do kuchyně pro pití, nebo, pro ty dobrodružnější, vyzvednutí zásilky od kurýra. Vzpomeneme si ale na nějakou cestu za kulturou? 

Složitá situace nás zcela úplně upoutala před počítač a televizi. Milovníci kultury si trhají vlasy; co ale mají říkat samotní umělci? Klubová sezóna druhé poloviny roku 2020 byla odpískána dřív, než vůbec mohla začít, a tak můžeme akorát naříkat, jaké by to bylo, kdyby. Flintu do žita přesto není nutno házet úplně, jelikož s oblíbeným umělcem můžeme zůstat v kontaktu online denně. Když nemohou vystupovat, pracují na singlech, klipech a albech.

Doporučeno
Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) 20. října 2020 12:08

A jinak tomu nebude ani v listopadu. Mrazení po zádech z koncertní atmosféry sice nahradí jeho obdoba ze sluchátek či repráků, je však pravdou, že si jej můžeme kompenzovat zvýšeným množstvím materiálu. A bude ho dost, zvláště, co se rapové scény týká. Sleduj!

Domů
Sdílet
Diskuse