Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2021 9:23
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Gleb vysvětlí rozpad FCK THEM v textu. Vydává první novinku po odchodu z vydavatelství

Gleb vysvětlí rozpad FCK THEM v textu. Vydává první novinku po odchodu z vydavatelství
Zdroj: Gleb/Youtube
HUDBA
Uložit Uložené

Gleb se poprvé po dlouhých letech hlásí o slovo z vlastního youtuberského kanálu, na kterém bude vydávat i následující album.

Gleb vydává po letech první videosingl jako sólo interpret mimo hudební vydavatelství FCK THEM, které před pár týdny ohlásilo oficiální konec.

Jelikož se veřejnost zatím nedočkala vysvětlení, jen pár oficiálních frází, pochopitelně všechny zajímá, proč najednou přestává fungovat jeden (na první pohled) stabilní pilíř slovenské rapové scény. Šéf FCK THEM Yaksha jen oznámil, že se bude věnovat vlastním projektům.

Doporučeno
Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records 1. března 2021 17:40

I Glebova novinka však ukazuje, že se kluci nadále v rámci pracovní sféry podporují, neboť skladbu alibababigbass podpořili i bývalí kolegové Big Boya. O hudbu se v tomto případě postaral Glebův dvorní producent Komander Ground a o charakteristický videoklip se postaral pražský režisér Jan Strach.

Domů
Sdílet
Diskuse