Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 26. 6. 2022
16:13
Rusko zaútočilo jen 30 kilometrů od členského státu NATO. Putinova armáda bombardovala území poblíž Polska.Rusko zaútočilo jen 30 kilometrů od členského státu NATO. Putinova armáda bombardovala území poblíž Polska.
9:37
Z Česka byl vidět jasný bolid, který rozzářil nebe. Kousky zřejmě dopadly na zemský povrch.Z Česka byl vidět jasný bolid, který rozzářil nebe. Kousky zřejmě dopadly na zemský povrch.
9:12
Emmanuel Macron: Interrupce je základním právem všech žen. Francouzští poslanci chtějí právo na potrat zakotvit v ústavě.Emmanuel Macron: Interrupce je základním právem všech žen. Francouzští poslanci chtějí právo na potrat zakotvit v ústavě.
Sobota 25. 6. 2022
20:05
19:52
Rakovina prsu tělem prostupuje nejrychleji během spánku, tvrdí studie. Objev může pomoci lépe sledovat vývoj onemocnění.Rakovina prsu tělem prostupuje nejrychleji během spánku, tvrdí studie. Objev může pomoci lépe sledovat vývoj onemocnění.
18:15
Na Floridě našli nejtěžší samici krajty v historii. V žaludku měla jelení kopyta, vědci našli i 122 vajíček.