Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2022 8:42
Čas čtení 0:34
Martin Adam Pavlík

Premiéra novinky Guye Ritchieho se posouvá. Tvůrci chtějí film upravit, protože postavy gangsterů byly ukrajinské národnosti

Premiéra novinky Guye Ritchieho se posouvá. Tvůrci chtějí film upravit, protože postavy gangsterů byly ukrajinské národnosti
Zdroj: STXfilms
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Válka na Ukrajině zkomplikovala distribuci filmu Operation Fortune: Ruse de guerre.

Podle britských novin Daily Mail nový špionážní thriller Guye Ritchieho jen tak v kinech neuvidíme. Tvůrci se totiž rozhodli s ohledem na probíhající válku na Ukrajině upravit film. Gangsteři v Ritchieho novince totiž měli být právě ukrajinského původu, což by v současnosti mohlo působit nevhodně a kontroverzně.

Jelikož byl film natočen ještě v roce 2020 (distribuci zpomalila pandemie covidu), nikdo z produkce tehdy nepovažoval to, že hlavními padouchy budou právě Ukrajinci, za něco problematického.


Snímek s názvem Operation Fortune: Ruse de guerre stál tvůrce již 125 milionů liber, cena se však kvůli úpravám pravděpodobně ještě navýší, protože detaily o původu gangsterů chtějí tvůrci z filmu eliminovat.

V upoutávce na film lze momentálně vidět herce Jasona Stathama jako najatého špiona Orsona Fortuna, který zjišťuje, že ukrajinský zločinecký syndikát koupil smrtící zbraň, a musí mu překazit plán ji použít. Stathama doplňují Hugh Grant, Aubrey Plaza nebo Josh Hartnett.

Domů
Sdílet
Diskuse