Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 9. 12. 2021
16:11
Sebevražednost v Česku klesá, stále je ale nad průměrem EU. Muži páchají sebevraždy mnohem častěji než ženy.Sebevražednost v Česku klesá, stále je ale nad průměrem EU. Muži páchají sebevraždy mnohem častěji než ženy.
13:54
Miroslav Etzler je stále v nemocnici. „Pohybuji se pomocí chodítka, je to náročné. Může za to absence očkování,“ vzkázal.Miroslav Etzler je stále v nemocnici.„Pohybuji se pomocí chodítka, je to náročné. Může za to absence očkování,“ vzkázal.
10:26
Nový Zéland chce z další generace vychovat nekuřáky. Mladí si od roku 2027 zřejmě nebudou moci koupit cigarety.Nový Zéland chce z další generace vychovat nekuřáky. Mladí si od roku 2027 zřejmě nebudou moci koupit cigarety.
10:12
Otestuj si, zda je tvá kočka psychopat. Vědkyně sestavily speciální test.Otestuj si, zda je tvá kočka psychopat. Vědkyně sestavily speciální test.
Středa 8. 12. 2021