Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2021 9:13
Čas čtení 1:12
Tereza Šnajdrová

Harry Potter se vrací, MMA bojovník Viktor Pešta se naštval na Oktagon a vánoční prázdniny budou v každé škole jiné (Freshnews)

Harry Potter se vrací, MMA bojovník Viktor Pešta se naštval na Oktagon a vánoční prázdniny budou v každé škole jiné (Freshnews)
Zdroj: Warner Bros
REFRESHER
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

Stejně jako každý týden, i tentokrát ti přinášíme nový díl našich pravidelných Freshnews, v nichž ti představíme ty nezajímavější zprávy, které se v posledních dnech udály. Moderování dnešního souhrnu se ujala Aneta, která ti poví víc o tom, proč se MMA bojovník Viktor Pešta naštval na Oktagon, které školy prodlouží žákům vánoční prázdniny nebo také to, na jaké novinky ve světě Harryho Pottera se můžeš těšit.

Doporučeno
Policie varuje před sněhem, který komplikuje dopravu. „Pokud nemusíte, nevyjíždějte,“ radí Policie varuje před sněhem, který komplikuje dopravu. „Pokud nemusíte, nevyjíždějte,“ radí 9. prosince 2021 8:47

Ministerstvo školství sice vánoční prázdniny prodlužovat nechtělo, ale mnoho škol se zařídilo po svém. O ředitelském volnu, které by žákům mohlo prodloužit vánoční prázdniny i o několik dní, si tak rozhodne každá vzdělávací instituce sama. Z delších prázdnin se tak nemusí radovat jenom žáci základních škol, ale i těch středních a studenti gymnázia.

Domů
Sdílet
Diskuse