Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. prosince 2021 10:56
Čas čtení 0:44
Martin Adam Pavlík

Pirát do očí Kinclovi: Dostaneš po tlamě a spadneš. Zápasníci se utkali poprvé tváří v tvář před titulovým zápasem

Pirát do očí Kinclovi: Dostaneš po tlamě a spadneš. Zápasníci se utkali poprvé tváří v tvář před titulovým zápasem
Zdroj: se svolením Oktagon MMA
NEWS MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Bojovníci se utkali během diskuse, kterou moderoval spolumajitel Oktagonu MMA Ondřej Novotný.

Očekávaný titulový MMA zápas Samuel Pirát Krištofič versus Patrik Kincl organizátoři původně naplánovali na konec prosince a měli jsme ho tedy vidět už letos. 

Zápas se ale přesunul na turnaj Oktagon 31, který se uskuteční v pražské O2 aréně 26. února. Pro Piráta půjde o první obhajobu opasku střední váhy, přičemž původně se měl poprat s dlouholetým rivalem Karlosem Vémolou. Oktagon ve středu zveřejnil na svém youtubovém kanálu diskusi, kde se střeli Krištofič s Kinclem poprvé tváří v tvář. Padla i první ostrá vyjádření.

Karlos Vémola
Zdroj: Oktagon MMA

„Co se ty se mnou chceš bít ve stoje? Vždyť ty jsi naprosto měkký ve stoje. Pořád jen utíkáš v těch zápasech. Nemáš úder, dostaneš po tlamě a padneš,“ sebevědomě řekl Samuel Pirát Krištofič Kinclovi.

„Fakt tomu věříš?“ zeptal se Piráta následně Kincl. „Tak to bude,“ odpověděl rázně a s úsměvem na tváři slovenský zápasník, který je svěřencem Attily Végha a trénuje v trnavském Spartakus Fight Gymu.





Český zápasník, který měl letos šanci získat titul v polské MMA organizaci KSW, v diskusi přiznal, že se mu líbí Pirátovo sebevědomí. Zároveň chce, aby byl jejich zápas pořádnou válkou. „Doufám, že to bude masakr,“ řekl Kincl. 

Domů
Sdílet
Diskuse