Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 7:39
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Policie dostala výhrůžný e-mail, autor požaduje propuštění střelce z Bělehradské ulice

Policie dostala výhrůžný e-mail, autor požaduje propuštění střelce z Bělehradské ulice
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Policisté po obdržení výhrůžky uvedli, že přijali „skrytá opatření“.

Policie České republiky ve středu obdržela výhrůžný e-mail, ve kterém jeho autor požadoval propuštění zadrženého Jiřího Dvořáka „pod pohrůžkou pokračování jeho nenaplněných cílů“. Dvořák je podezřelý ze střelby na zaměstnankyni úřadu práce, která zraněním později podlehla. 

Policisté po obdržení výhrůžky přijali „skrytá opatření“, o jaká opatření přesně šlo ale z taktických důvodů nespecifikovali. Policie ČR o tom výhrůžném e-mailu informovala na Twitteru.

V současné době policie po autorovi výhrůžky pátrá a zároveň ujistila veřejnost, že bezprostřední nebezpečí nikomu nehrozí. 

Doporučeno
Kdo je Jiří Dvořák podezřelý ze střelby v Praze? Prohrál soud o milion a milostnými dopisy obtěžoval vdanou kolegyni Kdo je Jiří Dvořák podezřelý ze střelby v Praze? Prohrál soud o milion a milostnými dopisy obtěžoval vdanou kolegyni 29. června 2021 17:04

K útoku na úřadu práce v pražské Bělehradské ulici došlo v úterý, střelce se po několika hodinách podařilo dopadnout. Již dříve vyšetřovaný šestašedesátiletý Jiří Dvořák byl ovšem hledaný již od pátku minulého týdne, kdy v Praze poleptal kyselinou jinou ženu. Motivem mu měla být osobní msta. Chemický útok byl mířen na bývalou kolegyni ze zaměstnání, odkud byl vyhozen. Více jsme o podezřelém psali zde

Domů
Sdílet
Diskuse