Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článok je sponzorovaný obsah společnosti Samsung
19. července 2021 12:50
Čas čtení 1:58
Sponzorovaný obsah

Samsung zapojil influencery do projektu Ztracená místa. Netradičním způsobem objevují neznámá zákoutí Česka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Poděl se o svá ztracená místa i ty a vyhraj praktický smart přívěsek.

Samsung přichází s novým projektem Ztracená místa, který přinutil známé české influencery vytáhnout paty ze svých domovů. Bára Votíková, Jakub Destro i další influenceři mají jasnou roli – najít zatoulaný Galaxy SmartTag+. Kam je to zavede, však ani jeden z nich netuší. Jejich cestu na neznámá místa můžeš sledovat na jejich profilech. Navíc se můžeš zapojit i do soutěže.

Ztracená místa ti ukáží nepoznané krásy Česka

Projekt Ztracená místa má za cíl ukázat ti místa v Česku, která jsou něčím výjimečná, stojí za poznání a měli bychom je objevovat vedle navštěvování ostatních populárních míst. Influenceři dostanou jednoznačný úkol: najít ukrytý Galaxy SmartTag+, který je neznámo kde. Díky tomu, že je praktický přívěsek propojen telefonem, stačí se podívat, kde byl naposledy, a už se jen nechat vést navigací.

Do projektu se kromě zmíněných influencerů zapojí například i Natálie Kotková a vyzkoušíme to i my v Refresheru. Rozhodně ti toto dobrodružství doporučujeme sledovat, protože můžeš poznat nejen nová místa, ale také vyhrát jeden z přívěsků Galaxy SmartTag +. Co proto musíš udělat, se dozvíš ve stories na instagramových profilech influencerů, tedy i tom našem.

turistika, cestovanie
Zdroj: Unsplash/Daniel Frank/na voľné použitie

Jak funguje přívěsek Galaxy SmartTag+? 

Přívěsek Galaxy SmartTag+ funguje ve spojení s aplikací SmartThings Find, díky které dokážeš najít jakýkoliv předmět (dokonce i psa), na kterém je připnutý přívěšek. Díky UWB technologii se dokážeš spojit s přívěskem přes jakýkoliv telefon od Samsungu, který má ekosystém Galaxy, takže ti s hledáním konkrétní věci dokáží pomoci i kamarádi. Poloha přívěsku se ti zobrazuje na mapě. Takto můžeš hledat zatoulané klíče v bytě či dokonce pejska, který ti utekl během procházky. Pokud nahlásíš v aplikaci SmartThings Find ztrátu přívěsku, dokáže ho lokalizovat jakékoliv zařízení Galaxy se zapnutou funkcí SmartThings a dostaneš zprávu o jeho poloze.

smarttag, samsung
Zdroj: Samsung

Pokud nemůžeš najít věc, na které máš připnutý Galaxy SmartTag+, můžeš přívěsek prozvonit. Stačí jedno kliknutí na telefonu přes aplikaci SmartThings Find a zazní tón, díky kterému své klíče či batoh snadno najdeš. Dokonce si můžeš hlasitost vyzvánění zvýšit, pokud se ti věc nedaří najít. Takto hledáš věci s přívěskem SmartTag i přes jiná zařízení, která však musí být z řady Samsung Galaxy. S přívěskem dokonce dokážeš vytvořit i inteligentní domácnost a zapnout si světlo v domě ještě předtím, než otevřeš vchodové dveře.

Více informací
smarttag
Zdroj: Samsung

Objevuj ztracená místa i ty

Zažij dobrodružství a vydej se objevovat místa v Česku, která možná ještě neznáš, případně jsi o nich pouze slyšel a rád bys je navštívil. Poznávej i další přitažlivé lokality Česka, je jich opravdu mnoho. 

Nejrůznější tipy na zajímavá místa můžeš najít v profilech influencerů zapojených v projektu Ztracená místa. Poděl se o ty své i ty, díky čemuž se můžeš zapojit do soutěže o jeden z přívěsků Galaxy SmartTag+. Každý z influencerů zveřejní na svém profilu ve stories obrázek, kam musíš napsat svůj tip na ztracené místo, označit konkrétního influencera a profil @samsungczsk a ještě přidat #ztracenamista.

sudopark, kysuce, príroda
Zdroj: Sudopark

Domů
Sdílet
Diskuse