Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Jägermeister.
20. července 2021 14:04
Čas čtení 1:44
Sponzorovaný obsah

Jan Černý a NobodyListen přicházejí s novým brandem a limitovanou kolekcí oblečení, které zpestří tvůj šatník

MÓDA
Uložit Uložené

Hudba a móda jdou ruku v ruce nejen v klubech, ale i při tvorbě kolekcí. Důkazem toho je nová spolupráce, která ti přináší limitovanou edici oblečení, kterou musíš mít.

Jeden z nejlepších domácích módních návrhářů Jan Černý se opět pustil do něčeho zajímavého. Tohoto progresivního autora několika skvělých kolekcí ti zřejmě nijak zvlášť nemusíme představovat, ale přece zmíníme, že má za sebou úspěšnou stáž ve francouzském ateliéru Louis Vuitton a může se pochlubit ziskem ocenění Czech Grand Design.

merch
Zdroj: Jägermeister

Kreativní návrhář Jan si na svůj nejnovější počin pozval DJe a proucenta Jakuba Stracha aka NobodyListena, se kterým již v minulosti několikrát spolupracoval. Jakub se kromě hudby věnuje také módě a fashion scéně, proto je více než jasné, že výsledkem jejich nynější spolupráce je nový český brand -18 Degrees Below Zero Club a skvělá kolekce streetwearových kousků inspirovaná značkou Jägermeister, se kterou oba kluci dlouhodobě spolupracují.

MikinaTričkoTričkoDeka
Zobrazit galerii
(5)

Originální kolekce z dílny českého dua v sobě kombinuje aktuální trendy, neotřelý design a čerstvé módní prvky, které zpestří tvůj outfit. Jedním z nich je i tzv. „Garment Dye“ metoda, kterou Jan a Jakub použili při tvorbě vlastního a nezaměnitelného designu. Tento princip barvení textilu spočívá v ponořování oblečení do velkých kádí s barvou, přičemž vzniká originální design. Nápad použít tuto metodu jim dala snaha propojit módu s oblíbeným likérem.

„Chtěli jsme vytvořit něco originálního. Pracovali jsme s vlastními střihy, připravili svoje potisky a designy,“ říká Jan Černý a dodal: „Naše role byly v projektu a při přípravě kolekce velmi vyrovnané. Začínali jsme s inspirací a s prvními návrhy společně, i když já dělám více s oblečením a Jakub zase s hudbou.“ Podle jeho slov v rámci procesu výroby zapojil své znalosti a zkušenosti, které získal v posledních letech.

Jakub Strach zase přinášel čerstvé a kreativní nápady. „Myslím, že šlo o rovnocennou spolupráci. Samozřejmě Jan má zkušenosti z výroby jako takové. Moje práce spočívala v přinášení nových nápadů a věřím, že to výsledku dodalo lehkost a svěžest. Všechna ta zásadní a důležitá rozhodnutí či nápady a celý koncept kolekce, to bylo vše vytvořeno společnou silou, společným hlasem,“ dodal Jakub Strach známý jako NobodyListen

Kluci také uvedli, které kousky z jejich společné kolekce jsou jejich osobními favority. „Kdybych měl říct kusy kolekce, které jsou pro mě zcela créme de la créme, tak to asi určitě bude deka, bomber a kalhoty,“ řekl Jan. „Za mě určitě bomber jacket. Je vyrobena v Portugalsku ve fabrice, kde vyrábějí všechny velké značky, jako například Louis Vuitton,“ dodal Jakub.

merch
Zdroj: Jägermeister

Aby se umocnila lokálnost celé značky, kolekci -18 Degrees Below Zero Club najdeš exkluzivně na webu českého e-shopu Footshop.cz, a pokud si rád vychutnáš s kamarády lahvičku Jägermeistera, výrobce likérů ti nabídne slevu 100 korun za každou koupenou láhev na trička, kšiltovky či další merch z této limitované kolekce. Navíc, pokud si koupíš Jägermeister do zásoby, jednotlivé slevy můžeš kombinovat a získat tak například tričko či mikinu zdarma.

Merch
Zdroj: Jägermeister
Zpět
Sdílet
Diskuse