Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2021 19:50
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Muž na vycházce se psem našel v lese velký obnos peněz. Policie nyní pátrá po majiteli

Muž na vycházce se psem našel v lese velký obnos peněz. Policie nyní pátrá po majiteli
Zdroj: TASR/Branislav Caban
NEWS
Uložit Uložené

V lese u Cvikova na Českolipsku se povalovala neznámá, avšak vysoká suma peněz.

Policie řeší kuriózní případ, kdy pejskař z Cvikova na Českolipsku na lesní pěšině našel velký obnos peněz. Vyšetřovatelé sice nezveřejnili, o jakou sumu se jedná, ale hovoří o ní jako o vyšší částce, která nyní čeká na vyzvednutí majitelem. 

Doporučeno
Delta plus je v Česku: Co víme o této nové zákeřné mutaci? A zabírá na ni očkování? Delta plus je v Česku: Co víme o této nové zákeřné mutaci? A zabírá na ni očkování? 20. července 2021 11:00

O státním svátku v pondělí 5. července nám odevzdal 55letý muž vyšší finanční obnos, který téhož dne nalezl na lesní pěšině na Cvikovsku při vycházce se psem. Protože se o něj do dnešního dne nikdo nepřihlásil, rozhodli jsme se oslovit jeho majitele přes média,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Policie odmítá zveřejnit výši nálezu, ale údajně se jasná o vyšší částku než bychom čekali. „Nemůžeme ani naznačovat, ale je to víc, než byste asi čekal,“ pokračovala Baláková. Vyšetřovatelé nesdělili ani informaci týkající se zavazadla, v němž byl obnos uložen.

Majitel peněz má možnost vyzvednout si nález na obvodním oddělení Policie ČR ve Cvikově, a to až do neděle 25. července. „Pokud na výzvu nebude do neděle 25. července nikdo reagovat, předáme nalezené peníze v pondělí 26. července správnímu odboru Městského úřadu ve Cvikově, pod který spadá agenda ztrát a nálezů,“ dodala Ivana Baláková.

Doporučeno
Vražda u Temelína: Mladou ženu ubil její vlastní partner. Policie ho nyní obvinila z vraždy Vražda u Temelína: Mladou ženu ubil její vlastní partner. Policie ho nyní obvinila z vraždy 20. července 2021 9:46
Domů
Sdílet
Diskuse