Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2021 9:46
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Vražda u Temelína: Mladou ženu ubil její vlastní partner. Policie ho nyní obvinila z vraždy

Vražda u Temelína: Mladou ženu ubil její vlastní partner. Policie ho nyní obvinila z vraždy
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Zemřelá byla svým partnerem dlouhodobě omezována na svobodě a pravidelně ji bil po celém těle.

Jihočeští policisté v pondělí obvinili muže, který je podezřelý z vraždy své partnerky. Vrah z obce poblíž Temelína měl svoji družku dlouhodobě týrat, omezovat ji na svobodě a pravidelně si na ni vybíjel zlost, což nakonec vedlo až k vraždě. Obžalovanému nyní podle Policie ČR hrozí až výjimečný trest.

Doporučeno
Nekrofilie ze střední školy. Satanovi obětovali 15leté děvče, které pobodali a opakovaně znásilňovali Nekrofilie ze střední školy. Satanovi obětovali 15leté děvče, které pobodali a opakovaně znásilňovali 19. července 2021 14:28

V případu podezřelého úmrtí mladé ženy v jedné z obcí u Temelína obvinila vyšetřovatelka zadrženého muže (1984) a to ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Muž je zároveň obviněn ze spáchání přečinu ublížení na zdraví, nebezpečného vyhrožování, omezování osobní svobody a zločinu loupeže,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Muž svojí družce bránil v odchodu z domu, opakovaně ji napadal a bil jí po celém těle. „V osudný čtvrtek minulého týdne poškozené pravděpodobně opakovaným bitím způsobil smrt. Ženě nedokázala pomoci ani přivolaná posádka zdravotnické záchranné služby,“ pokračoval Matzner.

Po ohledání místa jihočeští kriminalisté zajistili mnoho stop a podle provedených výslechů a soudní pitvy přišli se závěrem, že žena byla zavražděna zvlášť trýznivým způsobem. „Vyšetřovatelka podala podnět k návrhu na mužovo vzetí do vazby, soud návrhu vyhověl,“ dodal Matzner s tím, že muži nyní hrozí odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest.

Doporučeno
Evropu budou katastrofické bouřky ničit 14krát více než dosud, tvrdí vědci Evropu budou katastrofické bouřky ničit 14krát více než dosud, tvrdí vědci 19. července 2021 19:12
Domů
Sdílet
Diskuse