Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2021 18:35
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

EA ohlásilo remake legendární hry Dead Space. Zahraješ si ho jen na PC a next-gen konzolích s nádhernou grafikou

EA ohlásilo remake legendární hry Dead Space. Zahraješ si ho jen na PC a next-gen konzolích s nádhernou grafikou
Zdroj: Electronic Arts
TECH
Uložit Uložené

Jedna z nejlepších hororových sérií se vrátí v moderním kabátku.

Trilogie Dead Space je milovanou hororovou sérií všech fanoušků sci-fi a survival hororu. První dva díly jsou úžasné, ale EA už donutila studio Visceral Games udělat z třetího dílu co-op střílečku, ze které se tak trochu vytratil horor a přidaly zbytečné elementy ve formě DLC a podobně. 

Osm let po třetím díle EA oznamuje remake první části, který bude kombinovat několik povedených herních mechanismů z celé série, přičemž přidá i něco nového a originálního.

Doporučeno
Tetris tě v této skvělé hře dokáže svým emotivním audiovizuálním zpracováním rozplakat. Tyto hry za babku musíš vyzkoušet! Tetris tě v této skvělé hře dokáže svým emotivním audiovizuálním zpracováním rozplakat. Tyto hry za babku musíš vyzkoušet! 21. července 2021 13:19

Hru odhalili přes filmovou ukázku, takže jsme neviděli, jak hra bude reálně vypadat. Herní novinář Jeff Grubb však tvrdí, že již brzy ze hry uvidíme více a že nás grafická kvalita velmi potěší. Remake totiž vyjde pouze na PC a nové konzole (Xbox Series X/S a PS5), takže design a vizuál hry nebude brzděn zastaralým hardwarem starých konzolí.

Dead Space vyvíjí společnost Motive Studios, která stojí za povedeným titulem Star Wars: Squadrons či singleplayerovou kampaní pro Battlefront 2. Kvalita těchto projektů nám dává naději, že se na remake úžasného sci-fi hororu můžeme těšit. S vydáním se počítá nejpozději v roce 2023, ale tvůrci možná stihnou titul vydat i příští rok.

Domů
Sdílet
Diskuse