Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Footshop.
3. srpna 2021 11:03
Čas čtení 1:16
Sponzorovaný obsah

Novou kolekci Vans by Vault x Bedwin & The Heartbreakers už najdeš ve Footshopu

MÓDA
Uložit Uložené

V unikátní nové kolekci spojují značky kulturní dědictví amerického západního pobřeží a Tokia.

Značku Vans ti zřejmě není nutné představovat. Příběh o tom, jak v roce 1966 bratři Van Dorenovi založili továrnu, kterou proslavil model Vans Authentic a postupně se k němu přidávaly i modely jako Vans Old Skool a Vans SK8-Hi, které zná téměř celý svět. Existuje ale příběh, který ještě není tak známý, protože se datuje do roku 2003, což s přihlédnutím k historii streetwearu není tak dávno.

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

V roce 2003 totiž vznikla odnož Vans by Vault, která spojuje kvalitu a exkluzivitu s ikonickými bestsellery po celém světě. Podobně jako to udělaly jiné značky, i Vans chtěl propojit různé designéry a umělce se svými klasickými modely tak, aby vznikly jedinečné kousky. Historicky jsi tak mohl vidět spolupráce se značkami jako Kenzo, Marc Jacobs, ale i se Stüssy nebo The North Face.

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

Nyní Vans by Vault přicházejí s novou kolekcí, která vznikla ve spolupráci s tokijskou značkou Bedwin & The Heartbreakers. Ta je známá od roku 2004 kombinováním streetwear módy s pánským oblečením šitým na míru. Značka dlouhá léta spolupracuje s umělci, hudebníky a designéry a neustále napadá základní ideu toho, co definuje streetwear a posouvá přitom hranice tvořivosti a sebevyjádření.

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

V rámci spolupráce s Vans by Vault čerpali v Bedwin & The Heartbreakers z kulturního dědictví obou zemí — amerického západního pobřeží a Tokia. V kolekci tak kromě oblíbených látkových tenisek AUTHENTIC LX a klasických koženě–plátěných OLD SKOOL LX najdeš i oblečení a doplňky od hlavy až k patě. Součástí je například i bílé tričko s logem s krátkým rukávem, patchworkový šátek, jakožto i šedá svetrová mikina s nápisem „Off the Wall“ na přední straně či klasické klobouky v pestrobarevném provedení s typickým vzorem.

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

Kolekce spatřila světlo světa teprve před několika dny, přičemž do regálů online shopu Footshop dorazilo pár kousků. Proto pokud chceš být hrdým majitelem jednoho z exkluzivních kousků ze spolupráce Vans by Vault x Bedwin & The Heartbreakers, utíkej na web Footshopu, dokud se kolekce nevyprodá.

Prohlédni si kolekci
Vans by Vault
Zdroj: Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse