Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2021 19:03
Čas čtení 3:55
Richard Balog

Vybrali jsme nejkrásnější fotbalové dresy pro sezónu 2021/2022, které snadno zakomponuješ i do každodenních outfitů

Vybrali jsme nejkrásnější fotbalové dresy pro sezónu 2021/2022, které snadno zakomponuješ i do každodenních outfitů
Zdroj: Nike
SPORT
Uložit Uložené

Společnost Nike tentokrát téměř úplně vymazala konkurenci a představila spoustu povedených kousků pro evropské velkokluby.

Sezóna 2020/2021 přinesla i přes koronavirus a prázdné stadiony spoustu nezapomenutelných fotbalových momentů včetně výhry Chelsea FC v anglickém finále Ligy mistrů UEFA nebo triumfu Italů na Euru 2020.

Pozornost fanouškovské veřejnosti i médií se však už pomalu soustředí na začátek nové sezóny 2021/2022, která v Evropě postupně odstartuje v průběhu příštích týdnů. Kromě změn v hráčských kádrech se vždy nejvíce těšíme na představení nových dresů, které se aktuálně nenosí jen na stadionech, ale i v městských ulicích.

Samozřejmě, největší poptávka je většinou po kouscích s logem evropských velkoklubů na čele s FC Barcelona či Manchester United FC. V následujících řádcích však uvidíš, že ani menší týmy v tomto směru nezaostávají, spíše naopak.

Toto je výběr 10 nejhezčích fotbalových dresů na sezónu 2021/2022, které snadno zakomponuješ i do svých každodenních outfitů a budeš cool.

Doporučeno
Bílé tenisky jsou během letních dnů nutností. Toto jsou modely, které chceš mít i ty Bílé tenisky jsou během letních dnů nutností. Toto jsou modely, které chceš mít i ty 27. července 2021 11:07

Arsenal FC

adidas

Společnost Nike sice tentokrát téměř úplně vymazala konkurenci a představila spoustu povedených kousků, ovšem v tomto případě musíme pochválit i značku Adidas. Návrhářský tým vytvořil pro Arsenal FC dokonalou venkovní kolekci dresů, která kombinuje žlutou s modrou a červenými detaily. Uvidíme, zda londýnskému velkoklubu přinesou štěstí na hřištích soupeřů a příští rok se tým pod vedením trenéra Mikela Artety vrátí mezi absolutní elitu Premier League.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arsenal Official (@arsenal)


Aston Villa FC

Kappa

Předtím než se podíváme na nejlepší návrhy s logem Nike, musíme zmínit i venkovní kolekci dresů klubu z Birminghamu od značky Kappa, které jsou ztělesněním minimalismu. Fanoušci týmu Aston Villa FC se díky těmto dresům vrátí zpět do roku 1982, kdy hráči klubu triumfovali v Evropském poháru, dnešní Lize mistrů UEFA.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aston Villa FC (@avfcofficial)


Atlético de Madrid

Nike

Šampion posledního ročníku La Ligy absolvuje domácí zápasy během sezóny 2021/2022 v dresech, které odkazují na vznik klubu. Návrháři v Nike vsadili na klasickou dvoubarevnou červeno-bílou kombinaci v podobě pruhů, avšak tentokrát se rozhodli dresy ozvláštnit i o vyšisovaný efekt a jde o zaručenou trefu do černého. Pochválit musíme i zakomponování loga hlavního sponzora v přední části.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Atlético de Madrid (@atleticodemadrid)


Chelsea FC

Nike

Žlutá není tradiční klubová barva Chelsea FC, ale po sezoně 2021/2022 možná bude. Společnost Nike v tomto případě odvedla skvělou práci a fanoušci The Blues se mohou těšit na všechny výjezdy na hřiště soupeřů v Premier League i v Lize mistrů UEFA. Přibližně takto si představujeme originální fotbalové dresy, které nejsou kýčovité a s radostí bychom si je oblékli například i k šortkám nebo džínám.

Domů
Sdílet
Diskuse