Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2021 9:11
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Předehra před sexem: Proč je důležitá a jak se na milostný akt nejlépe navnadit?

Předehra před sexem: Proč je důležitá a jak se na milostný akt nejlépe navnadit?
Zdroj: Unsplash/We-Vibe Toys/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Pusť si novou epizodu našeho podcastu LOVE IS ON THE AIR.

 

Pusť si nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho pravidelného vztahového podcastu LOVE IS ON THE AIR. V tom se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach tentokrát zaměřila na důležité téma každého zamilovaného páru, a tím je předehra

Jak se dnes od našeho moderátora dozvíš, jedna studie například zjistila, že lidé, kteří si před stykem dopřávají alespoň šest minut předehry, mají větší pravděpodobnost, že budou se sexem velmi spokojeni. Pokud jsi tedy předehru se svým protějškem dosud zanedbával, zkuste to napravit a třeba i vy pocítíte změnu k lepšímu.

Doporučeno
Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? 6. ledna 2021 15:00

Důležitá ale není jen předehra, ale také intimnosti po samotném sexu. Podle zmíněné studie totiž 56 procent mužů a 55 procent žen se cítí více uspokojeno, pokud je součástí milostného aktu i následná intimní dohra. Více už se ale dozvíš v samotném podcastu.

A jak už tradičně bývá zvykem, ve čtvrtek se můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které slovo dostanou naši drazí posluchači a posluchačky. Pokud máš tedy i ty poznatek nebo historku na dané téma a chceš se o ni podělit, neváhej a napiš nám do zpráv na Instagramu. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse