Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2021 13:34
Čas čtení 3:59
Richard Balog

Maison Margiela, Chanel, ale i Christian Dior. Toto jsou nejzajímavější páry luxusních tenisek v roce 2021

Maison Margiela, Chanel, ale i Christian Dior. Toto jsou nejzajímavější páry luxusních tenisek v roce 2021
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Kolik párů z následujícího výběru už máš ve své sbírce?

Tenisky jsou tématem, kterému se věnujeme s radostí a pravidelně. Díky spolupráci s Footshopem u nás pravidelně najdeš výběry těch nejzajímavějších párů od značek Adidas, Nike, Reebok nebo Vans, avšak dnes jsme se rozhodli po delší přestávce věnovat prostor luxusním modelům, které také stojí za pozornost.

V následujících řádcích tedy nalezneš výběr 10 nejzajímavějších párů tenisek s cenovkou nad 7 500 Kč, které skvěle doplní každou sbírku. I tentokrát se můžeš těšit na díla zpod rukou Virgila Abloha, návrhářského týmu značky Chanel nebo na klasické armádní tenisky z dílen značky Maison Margiela. Možností je mnoho a záleží jen na tom, jaký styl preferuješ a kolik jsi za obuv ochoten utratit.

Názory prezentovány v tomto článku nejsou názory celé redakce.
Doporučeno
Móda Refresher: Zpříjemni si návrat do školy nebo na pracoviště novým batohem od značek Y-3, Eastpak nebo Fjällräven Móda Refresher: Zpříjemni si návrat do školy nebo na pracoviště novým batohem od značek Y-3, Eastpak nebo Fjällräven 12. srpna 2021 13:30

Maison Margiela Replica

Nadčasové tenisky, které snadno zkombinujete s džínami i elegantními kalhotami. Přibližně takto bychom charakterizovali nejvyhledávanější dílo návrháře Martina Margiely. Model Replica je v podstatě věrnou kopií obuvi, kterou nosili členové německé armády v 70. letech.

V jednoduchosti je krása – a to v případě těchto tenisek z dílen francouzského módního domu platí do puntíku. Na pultech prodejen je najdeš ve vysokém i nízkém provedení. Nás si získala nižší varianta s hladkým koženým svrškem, jejichž cena začíná někde kolem částky 300 – 350 eur.

Maison Margiela, Chanel, ale aj Christian Dior. Toto sú najzaujímavejšie páry luxusných tenisiek v roku 2021
Zdroj: Maison Margiela

Fear of God Leather 

Jerry Lorenzo se postupnými kroky a díky kontaktům na správných místech propracoval mezi nejuznávanější návrháře. Zakladatel značky Fear of God dokonale vyplnil prostor mezi pouliční a luxusní módou, čehož důkazem jsou i tyto kožené tenisky.

Do nejmenších detailů propracovaný model s perforovanou vrchní částí je jako stvořený na aktuální období. Cenovka na úrovni 600 eur je v tomto případě přímo úměrná kvalitě použitých materiálů a prémiovému zpracování v italských továrnách.

P. S. Za pozornost stojí i nová kolekce značky, která je ódou na uvolněnou americkou módu.

Maison Margiela, Chanel, ale aj Christian Dior. Toto sú najzaujímavejšie páry luxusných tenisiek v roku 2021
Zdroj: MR PORTER

 AMIRI Bone Runner 

V našich končinách stále nepříliš populární značka, kterou ve Spojených státech amerických nosí každý známější raper a úspěšný sportovec. Ze širokého portfolia tenisek s logem AMIRI jsme se rozhodli vybrat běžecký model Bone Runner.

Velmi povedená záležitost s cenovkou na úrovni 700 eur si nás získala zejména díky ručně vyrobeným detailům v podobě imitace kostí, ale i svou univerzálností.

Maison Margiela, Chanel, ale aj Christian Dior. Toto sú najzaujímavejšie páry luxusných tenisiek v roku 2021
Zdroj: MR PORTER

Golden Goose Purestar 

Pokud máš rád luxus, ale nemusíš za každou cenu vyčnívat z řady, tenisky od italské značky Golden Goose Deluxe Brand jsou jako stvořené pro tebe. My jsme se tentokrát rozhodli pro minimalistickou siluetu s názvem Purestar v prémiovém zpracování, kterou si zamiluješ na první pohled.

Za přibližně 400 eur získáš tenisky, které již nebudeš chtít vyměnit za žádné jiné a budou tvým každodenním společníkem ve škole, v práci a kamkoli půjdeš. Dáváme plný počet bodů.

Domů
Sdílet
Diskuse