Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2021 15:29
Čas čtení 0:59
Martin Mičuda

Flying Spur v ultrahonosné edici Mulliner je vůbec nejluxusnější automobil od Bentley

Flying Spur v ultrahonosné edici Mulliner je vůbec nejluxusnější automobil od Bentley
Zdroj: Bentley
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložit Uložené

Nová verze má zastoupit někdejší model Mulsanne.

Když loni automobilka Bentley ohlásila konec modelu Mulsanne a následně vyrobila poslední exemplář, štafetu vlajkové lodi převzal menší Flying Spur. Nyní nám britský výrobce servíruje jeho vyšperkovanou verzi s dodatkem Mulliner, která má zastoupit vůbec nejluxusnější automobil značky.

Velkolepý sedan ve vrcholné variantě je rozpoznatelný podle početně zastoupeného chromování či specifické výplně masky Double Diamond, která má evokovat diamanty.

Přední nárazník dostal masivní chromovou část, zatímco nad kapotou se vztyčuje osvětlený ornament Flying B, který lze schovat.

Celek stojí na 22" specifických vícebarevných discích, uprostřed kterých je automaticky se vyrovnávající logo značky. Mimochodem, jde o největší kola, jaká se kdy na model Flying Spur dodávala. Diamantová struktura se nachází i za předním kolem, kde přibyl i samotný nápis Mulliner.

Bentley, Flying Spur Mulliner,
Zdroj: Bentley
Domů
Sdílet
Diskuse