Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2021 8:29
Čas čtení 1:12
Martin Adam Pavlík

Matthew McConaughey se přidává do debaty o hygieně. Už tři desetiletí nepoužil deodorant

Matthew McConaughey se přidává do debaty o hygieně. Už tři desetiletí nepoužil deodorant
Zdroj: Warner Bros
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Do stále sílící debaty hollywoodských herců o mytí či nemytí byl vtažen i Matthew McConaughey.

Jednapadesátiletý herec z Texasu známý zejména z filmů jako Interstellar, Klub poslední naděje či ze seriálu Temný případ podle deníku Daily Mail prohlásil, že už tři desetiletí nepoužil žádný deodorant. Herec však zároveň prozradil, že osobní hygienu bere vážně. Sprchuje se několikrát denně a zuby si čistí až pětkrát denně.

Jeho averze k tělovým sprejům se prý více projevila během natáčení filmu Kočičí zlato v roce 2008, kdy ho jeho filmová partnerka herečka Kate Hudson požádala, aby během natáčení používal právě deodorant. Oscarový herec prozradil, že všechny ženy v jeho životě včetně matky mu však vždy jasně řekly: „Tvá přirozená vůně voní. Zaprvé mužsky, zadruhé jako ty.“

Potvrdila to pro SiriusXM další herečka, Yvette Nicole Brown. Podle Insideru prozradila, že jeho přirozená vůně je skvělá a jedinečná, přičemž herec voní sladce jako müsli. K těm, co nepoužívají deodoranty, se přidaly i další známé tváře Hollywoodu jako Cameron Diaz (pro E! News řekla, že podle ní si úplně stačí holit podpaží, aby se tam neudržoval zápach) či Bradley Cooper, který se raději třikrát denně osprchuje .

Deodorantů se vzdala i 53letá Julia Roberts. Uvedla to v show Oprah Winfrey a řekla, že tak chce přispět k ochraně životního prostředí. K trendu nemytí se nebo jednoduše omezování užívání vody se mezi prvními nedávno vyjádřili Mila Kunis a Ashton Kutcher, kteří v podcastu Armchair Expert hovořili o tom, že své děti nemyjí každý den. „Opláchneme je, když na nich vidíme špínu,“ vysvětlili. 

Podobně se vyjádřili i Kirsten Bell s manželem Daxem Shepardem. Ti své děti podle portálu Complex myli každý den, ale dnes si raději „počkají, než začnou zapáchat“. K tomuto tématu se později vyjádřila i Cardi B, a to spíše ironicky a kriticky. Stejně tak Jason Momoa, který poté, co ho herečka Isabela Merced obvinila, že se nemyje, řekl: „Nezačíná žádný nový trend. Sprchuju se, věřte mi.“

Domů
Sdílet
Diskuse