Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2021 20:10
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

Tři ženy se na Tachovsku přiotrávily koláčky s marihuanou, skončily v nemocnici. Muž, který je nabízel, jim o droze neřekl

Tři ženy se na Tachovsku přiotrávily koláčky s marihuanou, skončily v nemocnici. Muž, který je nabízel, jim o droze neřekl
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Se zdravotními potížemi skončily tři ženy, které navštívily posezení v rámci sportovního soustředění na Tachovsku. Snědly marihuanové koláčky, o nichž nevěděly, že drogu obsahují.

Tachovští policisté museli minulý týden řešit poměrně kuriózní případ intoxikace. Byli přivolání na posezení, které se konalo v rámci sportovního soustředění na Tachovsku. Tři ženy tam byly intoxikovány požitím koláčků, které obsahovaly marihuanu. Šestačtyřicetiletý muž, který jim je nabídl, je však neupozornil, že drogu obsahují. Nyní je muž podezřelý z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Doporučeno
Muž v Brně ukradl jídlo za pár stovek. Na místě činu ale zapomněl doklady Muž v Brně ukradl jídlo za pár stovek. Na místě činu ale zapomněl doklady 17. srpna 2021 19:14

Malé posezení se změnilo v otravu a hospitalizaci. Policisté řešili minulý týden případ na Tachovsku, kde se tři ženy přiotrávily marihuanou. Na vině byl šestačtyřicetiletý muž, který jim koláčky nabídl. Asi zhruba 30 minut po půlnoci na úterý 10. srpna totiž přinesl na posezení v rámci sportovního soustředění koláčky s čokoládovou polevou. V nich byla marihuana.

„O tom, že koláčky obsahují tuto ,ingredienci' měl dle svého sdělení vědět, avšak své kolegy o tom neinformoval. Takto upravené pečivo snědly tři ženy ve věku 22, 42 a 44 let, u kterých došlo k následným zdravotním potížím,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Miska, z níž zmizely koláčky s tajnou ingrediencí

miska marihuana koláčky
Zdroj: Policie ČR

Na místo musela přijet záchranná služba, která ženy odvezla do nemocnice. Zde musely být hospitalizovány. „Policejní komisař pak minulý týden v úterý 10. 8. 2021, na základě provedeného šetření a zjištěných skutečností, sdělil šestačtyřicetiletému muži podezření ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ dodala mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse