Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2021 11:19
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Transparentní účet Hnutí ANO zaplavily vzkazy naštvaných občanů. „Nechci, aby v naší zemi vládli estébáci,“ píší.

Transparentní účet Hnutí ANO zaplavily vzkazy naštvaných občanů. „Nechci, aby v naší zemi vládli estébáci,“ píší.
Zdroj: TASR – Jaroslav Novák
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Lidé začali hromadně přispívat v halířích na transparentní účet hnutí ANO. Spolu s příspěvkem premiérovi píší urážlivé vzkazy.

Způsobů, jak se spojit s politiky, existuje mnoho, avšak ne vždy se veřejnost dočká odpovědi. Odpůrci premiéra Andreje Babiše (ANO) se proto rozhodli svůj vzkaz předat poněkud netradičním způsobem a na transparentní účet hnutí ANO ve velkém posílají příspěvky ve výši 0,01 korun, k nimž připojují i poznámky. „Když estébáka Bureše nefackuje hanba, budou to muset udělat občané,“ píší Babišovi rozčílení lidé.

Doporučeno
Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) 17. srpna 2021 12:52

Premiér Andrej Babiš (ANO) nejen svým počínáním během pandemie koronaviru rozzlobil mnoho lidí, kteří se mu to nyní rozhodli vrátit. Na transparentní účet hnutí ANO, který je vedený u Komerční banky, začali občané posílat finanční příspěvky ve výši 0,01 korun a k nim připojují vzkazy, které premiéra rozhodně nepotěší.

Domů
Sdílet
Diskuse