Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článok je PR zpráva společnosti Designer Outlet Parndorf.
22. srpna 2021 13:30
Čas čtení 1:59
Sponzorovaný obsah

V Parndorfu tě od pondělí do pátku čeká Fashion Shopping Week se slevami až do 70 %

MÓDA
Uložit Uložené

Přijď si nakoupit do vybraných obchodů, které ti nabízejí dodatečnou slevu z outletové ceny až do 70 %.

Pokud máš pocit, že je nejvyšší čas pořídit si nové kousky do tvého šatníku nebo se připravit na blížící se podzim, navštiv příští týden ve dnech od 23. do 28. srpna známý Designer Outlet Parndorf, kde najdeš slevy ve výši až do 70 % a prodlouženou otevírací dobu od pondělí do pátku do 21:00 v rámci Fashion Shopping Week.

Ať už hledáš luxusní, sportovní nebo beauty značky — najít své oblíbené kousky je během Fashion Shopping Weeku naprosto jednoduché! Geox, Pandora, Porsche Design, Lacoste, Guess, Roberto Cavalli a mnohé další designérské značky mají v rukávu skvělé nabídky a kousky, které budou pro tuto sezónu nezbytné.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Vše na jednom místě

„Obrovský výběr designérských, luxusních a sportovních značek — rozmanitost značek v našem centru je skutečně působivá. Velmi se těšíme na Fashion Shopping Week na konci srpna, který přináší další příležitost udělat si pěkný výlet do Burgenlandu a zastavit se na nákupy v Designer Outlet Parndorf. Naše partnerské značky připravily opravdu skvělé nabídky s prodlouženou otevírací dobou od pondělí do pátku do 21:00,“ řekl Mario Schwann, generální ředitel Designer Outlet Parndorf.

Navíc, pokud se chystáš na nákupní maraton a během nákupní horečky tě přepadne hlad, v Parndorfu si přijdeš na své. Přestávku od nákupů si můžeš naplánovat při příjemném obědě, čerstvé kávě nebo zmrzlině. Designer Outlet Parndorf ti nabízí vše od kaváren, restaurací až po foodtrucky, v nichž najdeš oblíbený bublinkový čaj, regionální občerstvení nebo neobvyklé druhy zmrzlin.

Luxus i sport: Nové exkluzivní designy obchodů

V Designer Outlet Parndorf na tebe čeká i mnoho dalších objevů. Nové, luxusní a moderní vlajkové obchody se zcela novým konceptem nyní rozbuší srdce mnohým milovníkům trendů: Tommy Hilfiger zapůsobí nejen skvělými kolekcemi, ale i unikátním konceptem obchodu, včetně kavárny „v obchodě“, která je ideální na nákupy a přímo na tebe volá, aby ses v tomto provozu zdržel.

Novinky nabídnou i prémiové a luxusní značky: Hugo Boss je po rekonstrukci zpět s novou, rozšířenou prodejnou. Módní značka nabídne kolekce BOSS, které se stylově hodí do každého šatníku. Nakupování bude během Fashion Shopping Weeku obzvlášť rozmanité, každému se totiž líbí něco jiného. Navštívit bys proto měl i nový Joop! Kultovní městská a moderní značka plná lesku září v nové nádherné prodejně a nabízí vše od módy, šperků, hodinek, brýlí až po zkrášlující produkty pro ženy i muže.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Novou mega prodejnu má i oblíbený Adidas

Designer Outlet Parndorf, známý svou širokou škálou sportovních značek jako Nike, Puma nebo Under Armour, má nejlepší výběr funkčního oblečení a sportovního vybavení — ať už na cvičení doma nebo na další outdoorové dobrodružství. Pokud jde o sportovní obuv, trendy rozhodně určuje Adidas. Kultovní značka si v novém obchodě zakládá na moderním designu a kvalitní prezentaci produktů. Kolekce sportovního oblečení a životního stylu na rozšířené rekordní ploše více než 1 000 m².

Nakupuj bez stresu

Dalších zhruba 160 obchodů se širokým mixem značek a obrovským výběrem značkové módy, šperků, obuvi, trendových sportovních potřeb a domácích potřeb, jakož i módy pro děti, tě čeká v Parndorfu, kde se budeš moci věnovat nakupování až 12 hodin denně díky prodloužené večerní otevírací době od pondělí do pátku od 9:00 do 21:00.

Domů
Sdílet
Diskuse