Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2021 8:45
Čas čtení 0:37
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Brněnští kriminalisté pátrají po útočníkovi, který surově zbil a okradl třiašedesátiletého muže

VIDEO: Brněnští kriminalisté pátrají po útočníkovi, který surově zbil a okradl třiašedesátiletého muže
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Celý útok, k němuž došlo začátkem srpna v brněnské Vranovské ulici, zachytily bezpečnostní kamery.

Brněnští kriminalisté pátrají po muži, který se začátkem srpna v brněnské Vranovské ulici dopustil velmi surové a zbabělé loupeže. Vyhlídl si třiašedesátiletého muže pod vlivem alkoholu, kterému dělalo problém udržet se na nohou, brutálně ho zbil, okradl a z místa činu utekl. Napadený skončil v nemocnici s polámanými žebry, informuje Policie ČR.

Doporučeno
Afghánistán opustili poslední američtí vojáci. V Česku o mezinárodní ochranu požádalo 152 ze 169 evakuovaných Afghánců Afghánistán opustili poslední američtí vojáci. V Česku o mezinárodní ochranu požádalo 152 ze 169 evakuovaných Afghánců 31. srpna 2021 7:41

Za svou oběť si v brněnské Vranovské ulici vyhlédl pro něj snadný cíl – třiašedesátiletého muže, který navíc po požití alkoholu nebyl v úplně nejlepší kondici,“ řekl policejní mluvčí David Chaloupka.

Útočník pak do muže brutálně kopal a mlátil ho pěstmi, dokud třiašedesátiletý napadený nespadl na zem, kde jej dotyčný obral o peněženku a z místa činu utekl. „Muž po surovém útoku skončil v nemocnici s polámanými žebry. Celý incident zachytily bezpečnostní kamery,“ dodal Chaloupka.

Po muži, který se dopustil zbabělé loupeže, nyní pátrají kriminalisté a o pomoc prosí i veřejnost. Pokud bys tedy násilníka z videa poznal, zavolej na telefonní linku 158 a pomoz v pátrání. 

Doporučeno
Hurikán Ida: Jih USA se ponořil do tmy, milion lidí je bez elektřiny. Voda s sebou bere mosty i domy, síla hurikánu ale ustává Hurikán Ida: Jih USA se ponořil do tmy, milion lidí je bez elektřiny. Voda s sebou bere mosty i domy, síla hurikánu ale ustává 30. srpna 2021 20:17
Domů
Sdílet
Diskuse