Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2021 10:00
Čas čtení 1:31
Tereza Šnajdrová

PLAYLIST: Doja Cat, Lil Nas X nebo Olivia Rodrigo. Tyto songy nedostaneš kvůli TikToku z hlavy

PLAYLIST: Doja Cat, Lil Nas X nebo Olivia Rodrigo. Tyto songy nedostaneš kvůli TikToku z hlavy
Zdroj: MTV
HUDBA TIKTOK
Uložit Uložené

Jakmile se na sociální síti skladba uchytí, uslyšíš ji nespočetněkrát za den.

TikTok svým uživatelům umožňuje přidávat do videí jakoukoliv hudbu, což může mnohým umělcům pomoci, ale také ublížit. Některé songy se totiž kvůli trendům na sociální síti mohou stát nesnesitelnými a jiné díky nim nasbírají miliony poslechů na streamovacích platformách. Rok 2021 ještě sice není u konce, ale my ti již nyní představujeme skladby, které právě kvůli TikToku jen tak z hlavy nedostaneš.

TikToku vévodí známé tváře. Oblibě se těší Doja Cat, Megan Thee Stallion, Lil X Nas i Måneskin

Bring a bucket and a mop for this wet-ass pu**y, give me everything you got for this wet-ass pu**y,“ zpívá se v songu WAP, na němž Megan Thee Stallion spolupracovala s Nicki Minaj. Právě ten začátkem roku ovládl oblíbenou sociální síť a ač se někteří pozastavovali nad jeho textem, většina uživatelů TikToku na něj natáčela tanečky, při nichž se plazila po zemi a twerkovala o sto šest.

Mohlo by se zdát, že čím kontroverznější skladba bude, tím spíše na platformě zaboduje, což potvrzuje i Lil X Nas. Ten se řadí mezi nejoblíbenější umělce TikToku a lidé si oblíbili hned několik jeho skladeb. Velký boom se konal kolem Montera (Call Me By Your Name), Industry Baby a věříme, že jakmile mladý raper vydá novou desku, spadne celý TikTok.

Domů
Sdílet
Diskuse