Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2021 20:31
Čas čtení 0:37
Richard Balog

Vandalové poškodili hrob zesnulého rapera Pop Smokea v Brooklynu

Vandalové poškodili hrob zesnulého rapera Pop Smokea v Brooklynu
Zdroj: Claudio Lavenia/Getty Images
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Podle zdrojů TMZ došlo k incidentu ještě v noci z pátku na sobotu.

Raper Pop Smoke měl před sebou celý život a hvězdnou hudební kariéru, ale 19. února 2020 podlehl zraněním po střelbě v pronajatém domě. Šlo o loupež, během které teenageři odcizili diamantové hodinky značky Rolex a zlaté šperky.
 
Bashar Barakah Jackson zemřel ve věku nedožitých 21 let, ale jeho hudba s námi zůstane navždy. Klid však nenašel ani po smrti, vandalové totiž poškodili jeho hrob v Brooklynu. Podle zdrojů TMZ došlo k incidentu ještě v noci z pátku na sobotu a pachatelé zatím nejsou známi.

Raper Pop Smoke nemá pokoj ani po smrti. Vandali poškodili jeho hrobové miesto v Brooklyne
Zdroj: Claudio Lavenia/Getty Images

Poškození si všiml zaměstnanec hřbitova Green-Wood a událost okamžitě nahlásil policii. Krypta byla úplně rozbita a pachatelé se podle zdrojů pokoušeli vytáhnout i rakev se zesnulým rapperem. V oblasti nejsou žádné kamery a celková škoda je v přepočtu přes 10 tisíc korun. Policie případ vyšetřuje.

Na místo později přišla máma Pop Smokea, která společně s personálem odstranila nepořádek a střepy. Aktuálně je již hrobové místo interpreta opravené včetně plakety s jeho občanským jménem.

Domů
Sdílet
Diskuse