Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2021 6:18
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

Potitulková scéna z Venoma 2 potěší všechny fanoušky Spider-Mana. Režisér tvrdí, že se oba poperou ve společném filmu

Potitulková scéna z Venoma 2 potěší všechny fanoušky Spider-Mana. Režisér tvrdí, že se oba poperou ve společném filmu
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

O čem je potitulková scéna z filmu Venom: Let There be Carnage?

Venom a Spider-Man mají obrovskou komiksovou minulost. Jejich společné komiksy se vždy úžasně prodávaly a představovaly i zajímavou kombinaci na filmové zpracování.

Bohužel, Sam Raimi toho ve Spider-Manovi 3 nevyužil, a tak fanoušci už dlouho čekají na reparát. Ten dorazí již brzy. Andy Serkis, režisér snímku Venom: Let There be Carnage, prozradil IGN, že Spidey a Venom se určitě setkají ve společném filmu.

Nechce na to však tlačit, takže si ještě počkáme. Pravděpodobně se tak stane ve filmu Venom 3, který by mohl do kin dorazit v roce 2023 nebo 2024 (nezapomínej, že v roce 2023 si zahrajeme Spider-Mana 2 na PS5, kde budou Miles a Peter bojovat proti Venomovi). Důkazem je potitulková scéna z filmu Venom 2, který premiéru v Londýně.

Nešlo o novinářskou projekci, spíše o promítání pro fanoušky. V potitulkové scéně se Eddie Brock (Tom Hardy) a Venom schovávají v domě na pláži. V televizoru se najednou objeví Spider-Man Toma Hollanda. Venom olíže televizor a řekne něco ve smyslu, že vypadá chutně

Domů
Sdílet
Diskuse