Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2021 20:46
Čas čtení 0:59
Richard Balog

Sexy spodní prádlo pro všechny a velkolepá show. Rihanna představila novou kolekci SAVAGE x FENTY

Sexy spodní prádlo pro všechny a velkolepá show. Rihanna představila novou kolekci SAVAGE x FENTY
Zdroj: SAVAGE x FENTY
MÓDA RIHANNA
Uložit Uložené

Jedna z nejvlivnějších žen současnosti přetavila svou lásku k módě na miliardový byznys a v posouvání hranic pokračuje i nadále.

Rihanna aktuálně prožívá nejlepší období svého života. Štěstí v lásce našla po boku rapera A$AP Rockyho a začátkem srpna se podle magazínu Forbes stala miliardářkou. Většina příjmů barbadoské hvězdy pochází z tržeb vlastních značek Fenty Beauty a SAVAGE x Fenty, prostřednictvím kterých bourá jakékoliv stereotypy mužské i ženské módy.

Nyní nás o tom přesvědčila díky velkolepé show s prezentací nové kolekce spodního prádla, kterou exkluzivně odvysílala společnost Amazon Prime. Ještě předtím se Rihanna podělila o ukázky na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Shared post on

Phishing emails to arablionz out for - CBS News

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Shared post on

Frasier - iptv4sat Full Episodes Online - CBS.com

Show s pořadovým číslem 3 pod hlavičkou SAVAGE x Fenty přinesla velké množství sexy modelů pro obě pohlaví a součástí programu bylo například i vystoupení Rickyho Martina či rapera Nase. Své křivky v plné kráse předvedla i samotná Rihanna.

Doporučeno
Tube girl, Riri i zostuzená Victoria Beckham. Toto jsou nejikoničtější momenty roku 2023 Tube girl, Riri i zostuzená Victoria Beckham. Toto jsou nejikoničtější momenty roku 2023 25. prosince 2023 7:00

Mezi různými druhy spodního prádla si naši pozornost tentokrát získaly především krajkové modely ve výrazných neonových barvách, vinylové komplety a kožené doplňky. V nabídce jsou však například i mužské spodní díly tango střihu či erotické pomůcky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Shared post on

Baaria - iptv4sat Full Episodes and Clips - TV.com

Kompletní záznam najdeš ve službě Amazon Prime Video. Níže si můžeš vychutnat alespoň trailer plný odhalených těl, sexy póz a hudebních vystoupení. Celá kolekce je již dostupná v online obchodě ve všech velikostech a na své by si měl přijít každý bez rozdílu věku či pohlaví.

Domů
Sdílet
Diskuse