Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2021 11:05
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Ženy nafingovaly loupež na benzince v Praze, jedna z nich si za ukradené peníze koupila motorku

Ženy nafingovaly loupež na benzince v Praze, jedna z nich si za ukradené peníze koupila motorku
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policisté nejdřív hledali muže, který měl údajně vykrást čerpací stanici. Pak ale zjistili, že celé přepadení sehrály dvě ženy.

Přepadení benzinové stanice, ke kterému mělo dojít na začátku září v pražské Vinoři, bylo podle zjištění kriminalistu fingované. Údajný zloděj s nožem v ruce měl tehdy ukrást několik desítek tisíc korun. Celý incident zachytily i kamery. Nyní však policie zadržela dvě ženy, které jsou podezřelé ze zpronevěry peněz. Informoval o tom server Novinky.

Doporučeno
Po příteli zesnulé Gabby Petito pátrá už i FBI, je na něj vydán zatykač Po příteli zesnulé Gabby Petito pátrá už i FBI, je na něj vydán zatykač 24. září 2021 17:16

„Po několika dnech, tedy po vyhodnocení kamerových záznamů z okolí místa činu, zejména pak z útěkové trasy pachatele, po detailním šetření k přepadené ženě a rovněž osobám, se kterými se stýkala, policisté zjistili, že celé přepadení bylo fingováno,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Obě ženy se k činu během výslechu přiznaly. Jedna z nich si přerozdělené peníze koupila motorku. Prodavačka, která na pumpě pracovala, chtěla podle zjištění policie tímto způsobem řešit své dluhy a exekuce. Druhá podezřelá, která předstírala loupež, spálila důkazní předměty, tedy nůž a oblečení. Nyní mohou obě skončit až na pět let za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse