Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2021 18:59
Čas čtení 6:48
Adam Novosad

Těchto 12 soutěžících z latinskoamerického Too Hot to Handle pobláznilo Instagram. Odvázaný sex někteří přeměnili na lásku

Těchto 12 soutěžících z latinskoamerického Too Hot to Handle pobláznilo Instagram. Odvázaný sex někteří přeměnili na lásku
Zdroj: Netflix
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Netflix se trefil svou novou latinskoamerickou verzí Too Hot to Handle do černého. Takto vypadají soutěžící.

Latinskoamerické Too Hot to Handle vypálilo svou divokostí rybník všem dosavadním verzím. Nebyla za to zodpovědná pozměněná struktura show ani pravidla, ale výběr soutěžících, kteří neměli žádné zábrany a beze studu si užívali sexuální hry před ostatními ve společné ložnici, stejně jako před miliony diváků na Netflixu.

Doporučeno
Divoká soulož a ukájení bez studu před plnou ložnicí soutěžících. Latinskoamerické Too Hot to Handle ztrácí všechny zábrany Divoká soulož a ukájení bez studu před plnou ložnicí soutěžících. Latinskoamerické Too Hot to Handle ztrácí všechny zábrany 2. října 2021 14:30

Výborně namíchaný mix soutěžících ze zemí jako Mexiko, Kolumbie, Argentina, ale i Španělsko způsobil, že show sice začala sexem, ale několik spojení přetrvalo až do konce soutěže a mohli bychom konstatovat, že pár dvojic emocionálně vyrostlo. 

My jsme se proto podívali na profily jednotlivých soutěžících na Instagramu, kde se všichni hrdě přiznávají k účasti v reality show s originálním španělským názvem „Jugando Con Fuego“, což v překladu znamená „Zahrávání si s ohněm“. 

V tomto článku si přečteš:
  • Která dvojice podle všeho zůstala spolu i po skončení natáčení show.
  • Kdo je ze všech soutěžících nejpopulárnější na Instagramu.
  • Kdo si myslí, že ženy přitahuje tak, jako med přitahuje včely.
  • Kdo ze soutěžících se živí jako mořský biolog a kdo jako enviro inženýr.
  • Kdo z reality show odcházel o pár desítek tisíc dolarů bohatší.

Israel

Možná nejzajímavějším soutěžícím v celém latinskoamerickém Too Hot to Handle je Israel, který ovšem do show nepřichází jako zpěvák či influencer, i když už měl zkušenosti s modelingem. Naopak, živí se jako mořský biolog, což okamžitě po prvním setkání upoutalo Carolinu a oba rychle vytvořili nerozlučnou dvojici.

Dvojice se stala natolik nerozlučnou, že podle všech indicií na sociálních sítích stále tvoří pár i měsíce po skončení natáčení reality show. Israel s Carolinou nezažívali během všech epizod jen euforickou fázi vztahu a zamilovanost, když problémy vypukly po příchodu nové soutěžící, ale nakonec si své závazky vysvětlili, naučili se otevřeně komunikovat a zůstali spolu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený 🔥Jugando con fuego latino🔥 (@isra_lomeli)

 

Manuela

Soutěžící Manuela dorazila do luxusní vily jako první a okamžitě navodila atmosféru, která bude panovat během celé show. Nikdo se nedivil, že se Manuela živí jako modelka, přičemž v minulosti měla v popisu svého profilu na Instagramu označenou specifickou kolumbijskou modelingovou agenturu, ale od účinkování v Too Hot to Handle tato zmínka zmizela.

Zajímavostí je, že Manuela patří mezi soutěžící s nejnižším počtem followerů na Instagramu i přesto, že v show byla výraznou postavou. Dodnes nasbírala jen 20 tisíc fanoušků a ze svého soukromí neprozrazuje téměř žádné informace. V jednom z příspěvků napsala k reality show jen tolik, že je šťastná za zkušenost, která se jí naskytla, a poučila se z ní do budoucna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Manuela Angel (@manuelaangelm)

Joel

Nikoho nepřekvapí, že soutěžící Joel se živí jako herec a model, ale v první řadě se věnuje fitness. Na Instagramu dosud nasbíral téměř 40 tisíc followerů, což ho nezařazuje mezi nejpopulárnější postavy z latinskoamerického Too Hot to Handle.

Na základě popisu na Instagramu je jasné, že Joel má za sebou několik úspěšných fitness soutěží, kde získal zlaté medaile za první místa. Ani s tělem řeckého boha ale nedokázal přesvědčit Lilian, se kterou skončil v posteli hned první noc, aby společně zkusili vybudovat vážnější vztah. Lilian se rozhlížela po ostatních mužích, zatímco Joel si na ni počkal a věnoval se raději navazování přátelských vztahů.

I této dvojici pomohly workshopy, které tvůrci show stále častěji zahrnují mezi volnočasové aktivity na exotickém ostrově, protože se naučili upřímněji mluvit o svých pocitech. Oba přivedla upřímnost zpět k sobě, ale i když nevíme, zda tvoří pár, dodnes podle příspěvků na sociálních sítích zůstali minimálně blízkými přáteli.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Joel R. (@joelrojosas)

Lilian

Jednou z nejvášnivějších postav latinskoamerického Too Hot to Handle se okamžitě po příjezdu do vily stala Lilian z Mexika. Na Instagramu dodnes nasbírala kulatých 50 tisíc followerů.

Ve svém profesním životě se věnuje herectví i fitness modelingu, zdravé stravě a dokonce je majitelkou vlastní značky fitness tyčinek Mibocadofit. Nejde o náhodu, protože se profesionálně věnuje stravě jako výživová poradkyně.

V show vytvořila pár s Joelem, ale fanoušci dodnes hádají, zda spolu po skončení natáčení začali randit, nebo zůstali jen dobrými kamarády. Její nejnovější příspěvek na Instagramu dokonce zachycuje livestream, ve kterém se objevil i Joel, a nejvíce liků od fanoušků dostal komentář, ve kterém se někdo ptal, jestli jsou spolu. S jistotou to ale říct nelze.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený 🔥Jugando con Fuego Latino🔥 (@liliandg)

Carolina

Domů
Sdílet
Diskuse