Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2021 20:45
Čas čtení 0:46
Kamila Šebestová

Nový Superman je bisexuál. V komiksu od DC prochází cestou objevování vlastní sexuality

Nový Superman je bisexuál. V komiksu od DC prochází cestou objevování vlastní sexuality
Zdroj: DC Comics
NEWS LGBTQ+ LIDÉ
Uložit Uložené

Autor komiksu Tom Taylor se snažil do příběhu zapracovat postavy s jinou než heterosexuální orientací.

Syn slavného Clarka Kenta z DC komiksů je bisexuál. Nový Superman Jon Kent v pátém vydání Superman: Son of Kal-El prochází cestou hledání vlastní identity. Zamiluje se do svého blízkého kamaráda Jaye Nakamury. Poprvé se políbí a jejich kamarádství se postupně přetaví do vztahu.

Mnozí autoři komiksového průmyslu se v posledních letech snažili o zapracování témat LGBT+ do příběhu. Jedním z nich je i autor Son of Kal-El Tom Taylor.

Doporučeno
Tiktokerka Flexybabka: Videa jsem začala natáčet během velmi těžkého období. TikTok mi pomohl překonat chmury (Rozhovor) Tiktokerka Flexybabka: Videa jsem začala natáčet během velmi těžkého období. TikTok mi pomohl překonat chmury (Rozhovor) 11. října 2021 11:30

„Asi vás nepřekvapí, že za poslední roky v tomto průmyslu mi odmítli postavy či scénář o LGBT+ lidech. Pokaždé jsem cítil, že jsem zklamal lidi, které mám rád,“ říká Tom Taylor pro portál IGN.

Domů
Sdílet
Diskuse