Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2021 9:39
Čas čtení 0:34
Ema Stanovská

Dcera Madonny si stěžuje na svou mámu. „Kontrolovala mi celý život,“ říká Lourdes Leon

Dcera Madonny si stěžuje na svou mámu. „Kontrolovala mi celý život,“ říká Lourdes Leon
Zdroj: Getty Images/McNamee
NEWS
Uložit Uložené

„Lidé si myslí, že jsem pouze netalentované slavné dítě, které má vše naservírované na talíři, ale nejsem,“ říká.

Dcera „královy popu“ Madonny Lourdes Leon nedávno v rozhovoru pro magazín Interview nazvala svou mámu „control freak“ a řekla, že jí „kontrolovala celý život“ a nedávala jí kapesné. „Musela jsem být absolutně nezávislá od chvíle, kdy jsem ukončila střední školu,“ řekla 25letá Lourdes.

Lourdes již dříve zmiňovala, že svůj byt i školné si platila úplně sama. „Myslím, že moje máma viděla jiné děti slavných rodičů a řekla si, že její takové nebudou,“ vysvětlila. „Lidé si myslí, že jsem pouze netalentované slavné dítě, které má vše naservírované na talíři, ale nejsem.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

Některá média slova Lourdes zpochybňují. „Když mi bylo osmnáct let, nemohla bych si za vlastní peníze koupit ani koblihu, natož byt,“ řekla moderátorka v pořadu pro televizi E! News.

Lourdes Leon je hudebnicí a příležitostnou modelkou. Nedávno se převedla v nejnovější kampani světoznámé značky spodního prádla Savage X Fenty, pro kterou nafotila pikantní fotografie.

Domů
Sdílet
Diskuse