Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2021 15:43
Čas čtení 1:37
Vojtěch Vanda

Greta Thunberg na COP26: Politici jen předstírají, že naši budoucnost berou vážně

Greta Thunberg na COP26: Politici jen předstírají, že naši budoucnost berou vážně
Zdroj: Getty Images/Pablo Blazquez Dominguez
NEWS GRETA THUNBERG
Uložit Uložené

Švédská aktivistka nemohla chybě na klimatickém summitu OSN COP26 v Glasgow. Při jednom z protestů upřímně sdělila, co si myslí.

Osmnáctiletá švédská aktivistka za klima Greta Thunberg znovu veřejně vystoupila na protestu za lepší klima. Tentokrát promluvila na protestu Fridays For Future během prvního dne summitu COP26 v Glasgow.

Nechala se slyšet, že konferencí OSN o změně klimatu již bylo mnoho a že ani tato nic nezmění. Thunberg míní, že politici pouze předstírají, že jim jde opravdu o dobrou budoucnost lidstva, a proto „lidé provedou změnu sami, ať se jim (politikům) to líbí nebo ne“. Informuje BBC.

Doporučeno
Greta Thunberg se odvázala na akci za klima. Sleduj, jak zazpívala známý hit a jak si zatančila Greta Thunberg se odvázala na akci za klima. Sleduj, jak zazpívala známý hit a jak si zatančila 19. října 2021 7:24
Domů
Sdílet
Diskuse