Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2021 22:09
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Morbius si utahuje z Venoma. Jared Leto hraje v akčním traileru nového marvelovského upírského záporáka

Morbius si utahuje z Venoma. Jared Leto hraje v akčním traileru nového marvelovského upírského záporáka
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Morbius má premiéru v lednu. Sleduj nový trailer.

Jared Leto je Morbius, člověk/upír z marvelovského světa, který však nebude bojovat s Avengery. Žije totiž ve stejném světě jako Venom, tedy mimo Marvel Cinematic Universe. Možná se pak ptáš, co dělá v traileru Michael Keaton jako Adrian Toomes aka Vulture, záporák ze Spider-Man: Homecoming.

Inu, sami nevíme. Na konci Venoma 2 se Eddie Brock a Venom nějakým způsobem dostali do Marvel Cinematic Universe, jak se však Vulture dostal do Sony's Spider-Man Universe (tak se jmenuje univerzum s Morbiusem a prvními dvěma filmy s Venomem), to nám možná vysvětlí tvůrci v kině nebo někdy jindy.

Doporučeno
Halloween: Příběh o ztělesněném zlu, které před více než čtyřiceti lety změnilo hororový žánr k nepoznání Halloween: Příběh o ztělesněném zlu, které před více než čtyřiceti lety změnilo hororový žánr k nepoznání 31. října 2021 12:30

Měj na paměti, že Morbius se původně měl dostat do kin dříve než Venom (první trailer na Morbiuse jsme viděli už v lednu 2020). Začíná v tom být chaos, ale chytřejší budeme až po premiéře snímků Spider-Man: No Way Home a Morbius, kdy se snad dozvíme vše podstatné.

Jared Leto si střihne roli Dr. Michaela Morbiuse, biochemika, který se při pokusu o vyléčení zákeřné choroby nakazí sérem a stane se z něj upír. Svou premiéru si tento antihrdina odbyl na stránkách komiksů v 70. letech.


Film režíruje Daniel Espinosa (Child 44 nebo sci-fi horor Life). Uvidíme, jestli režisér dokáže přinést nejlepší film své kariéry. Morbius na to potenciál rozhodně má. Kromě Jareda Leta si zahráli také Adria Arjona, Tyrese Gibson, Jared Harris či Matt Smith. Premiéra je naplánována na 28. leden 2022.
 

Domů
Sdílet
Diskuse