Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu placeného partnerství.
14. listopadu 2021 11:30
Čas čtení 3:02
Richard Balog

Tenisky s logem Nike aktuálně válcují konkurenci. Toto je 10 nejlepších párů, které můžeš získat za retail

Tenisky s logem Nike aktuálně válcují konkurenci. Toto je 10 nejlepších párů, které můžeš získat za retail
Zdroj: 43einhalb® Sneaker Store
MÓDA
Uložit Uložené

Najdeš ve svém šatníku místo na další pár tenisek? My určitě ano.

Značka Nike patří již celá desetiletí mezi přední hráče na trhu se sportovní i lifestylovou módou a svoji pozici si vedení obhájilo také teniskovými novinkami v nabídce online obchodu Footshop. Toto je 10 nejlepších párů pro muže, respektive ženy, které můžeš mít doma již během 24 hodin od objednání a skvěle doplní každou sbírku. Který model skončí u tebe?

Kompletní nabídka tenisek značky Nike
Doporučeno
Jaké kabáty nosí letos známé tváře? V kurzu je elegantní klasika, umělá kožešina i kůže Jaké kabáty nosí letos známé tváře? V kurzu je elegantní klasika, umělá kožešina i kůže 11. listopadu 2021 7:30

Nike Waffle One SE  2 699 Kč

Na úvod toho nejlepšího z aktuální nabídky tenisek Nike jsme vybrali tento retro běžecký model s vaflovou podrážkou a látkovo-semišovým svrškem. Návrhářský tým ve službách amerického sportovního giganta vytáhl z portfolia neutrální barevné provedení s transparentními prvky, které je jako stvořené pro každodenní nošení, co říkáš? Cenovka pod hranicí 3 000 korun je jen příjemným bonusem.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Low '77 Premium  2 849 Kč

Stejně pozitivně hodnotíme i nízkou variantu siluety s názvem Blazer '77 v zajímavém patchwork provedení. Barevná kombinace několika odstínů zelené s černou a bílou si nás získala na první pohled. Za částku pod 3 000 korun získáš univerzální tenisky z prvotřídních materiálů v prémiovém zpracování, které je vidět zejména na precizním prošívání či lepení jednotlivých panelů.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Waffle One Premium  2 999 Kč

Nestihl jsi, respektive nepodařilo se ti koupit pár ze spolupráce mezi značkami Nike a Sacai? Nezoufej, v aktuální nabídce online obchodu Footshop jsme objevili tuto atraktivní alternativu s vaflovou podrážkou a prošívaným svrškem z textilie. Díky mezipodešvu s technologií EVA si budeš užívat každý krok, protože dokonale ztlumí všechny nárazy. Náš favorit v dnešním výběru.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Premium 3 299 Kč

Další pár tenisek z dílen společnosti Nike, který je jako stvořený do aktuálního podzimního období. Přibližně takto bychom charakterizovali prémiovou variantu siluety Blazer Mid '77 v atraktivním barevném provedení. I v tomto případě jde o model upravený formou patchworku, který je vyzbrojený i vnitřním zateplením. Cenovka na úrovni 3 299 korun je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů a zpracování, což jsme zmiňovali již u nízké alternativy. K dispozici je také hnědo-modrý model.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Mid '07 QS  3 099 Kč

Sestavit výběr nejlepších modelů tenisek Nike a vynechat model Air Force 1? Z našeho pohledu nemyslitelné a proto níže najdeš střední verzi této ikonické siluety s krátkým swooshem a hladkým koženým svrškem v šedo-bílé kombinaci. Na suchém zipu přes jazyk svítí bílý nápis NYC, který odkazuje na metropoli východního pobřeží ve Spojených státech amerických. Pokud tě už omrzely nízká provedení tenisek, zkus tyto, určitě neprohloupíš.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Luxe  3 799 Kč

Model Air Force 1 má v dnešním výběru nejpočetnější zastoupení a při pohledu na jednotlivá provedení rychle pochopíš z jakého důvodu. Důkazem jsou také tyto krásky se svrškem z hladké prémiové kůže. Kousek s přívlastkem Luxe nás baví po všech stránkách včetně světlého barevného schématu, kontrastní oranžové podrážky z gumy či více detailů prošívání. Bohužel, v daném případě si na své přijdou jen muži, respektive ženy s větší velikostí chodidel.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Mid '07 Flax  3 999 Kč

Poslední varianta tenisek Nike Air Force 1, která si získala naše srdce, je opět ve střední verzi a nechybí ani ikonický popruh přes tkaničky. Vrchní část je z nubuku, který je oproti semiši o něco tlustší a pevnější, což jistě oceníš v aktuálním období. Dáš těmto hnědým kráskám šanci?

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Furyosa W  3 999 Kč

Stále poměrně čerstvá novinka z dílen Nike je určená na ženská chodidla, čemuž odpovídá i samotný tvar tenisek, které v nabídce online obchodu Footshop, najdeš také v pastelovém barevném provedení. Pokud toužíš po neokoukaném modelu, na který se můžeš spolehnout třeba i během celodenní městské turistiky, dál už hledat nemusíš. Za částku 3 999 korun půjde o koupi, které nebudeš litovat.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95  4 899 Kč

Předposledním párem v dnešním výběru je silueta Air Max 95, kterou návrháři vylepšili o netradiční typ šněrování až ke špičce. Celá vrchní část tenisek je vyrobená z kombinace semiše a látkových tkanin a dostupné jsou v pánských i dámských velikostech. Z našeho pohledu jde o povedenou a zároveň nadčasovou záležitost, která skvěle doplní každou sbírku.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax EVO  6 079 Kč

Závěr článku si pro sebe získaly tyto sportovní krásky ve světle šedých tónech, které jsou vyzbrojené mezipodrážkovou bublinou po celém obvodu. Silueta s názvem Air VaporMax EVO patří mezi nejnovější díla designérského týmu značky Nike a musíme uznat, že odvedli skvělou práci ve všech směrech. Vrásky na čele ti může způsobit akorát jejich vyšší cenovka, avšak s předplatným REFRESHER+ můžeš ušetřit 15 % z původní částky.

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a díky dostupným benefitům získej slevu 15 % na nákup produktů ve Footshopu.
Domů
Sdílet
Diskuse