Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2021 19:22
Čas čtení 0:53
Radim Šlechta

Ewa Farna je těhotná, čeká druhé miminko

Ewa Farna je těhotná, čeká druhé miminko
Zdroj: ČTK/Šulová Kateřina
NEWS EWA FARNA
Uložit Uložené

Úspěšná česká zpěvačka oznámila fanouškům na Instagramu dvě skvělé zprávy. Zveřejnila tracklist k připravované desce a oznámila, že čeká druhé miminko.

Známá česká zpěvačka Ewa Farna čeká druhé miminko. Svým fanouškům to oznámila na instagramovém účtu. Čeští i polští fanoušci se vedle radostné zprávy dočkali také zveřejněného tracklistu z nového alba Umami, které má vyjít začátkem prosince. 

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity 5. listopadu 2021 15:30

„Jak jsem slíbila, tady je tracklist a zadní strana desky UMAMI. Tohle ‚dítě‘ v podobě alba se zrodí začátkem prosince. Pak, jak je vidno, je na cestě i další. Nevím zatím, jak bude znít, ale je jasné, že to bude velká srdcovka,“ napsala zpěvačka k fotce na Instagramu. K novému přírůstku do rodiny jí pogratulovala mimo jiné i herečka Nikol Štíbrová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Zpěvačka má se svým manželem a kytaristou z kapely Martinem Chobotem dvouletého syna Artura. Jeho fotky ale na sociálních sítích nezveřejňuje. Je prý jeho rozhodnutí, jestli se bude chtít stát veřejně známou osobou, nebo nikoliv. Své první těhotenství fanouškům oznámila na konci videoklipu písně Ta o nás.

Z připravované desky Tělo zatím Ewa zveřejnila dva singly Tělo No ne. V těch se věnuje hlavně tématu sebepřijetí a sebelásky. V podobném duchu by se měla nést i celá deska. Ewa je na české i polské hudební scéně aktivní již od roku 2006. Když s kariérou začala, bylo jí pouhých 13 let. Během kariéry nabrala také řadu ocenění, a to jak v Česku, tak i v Polsku.

Domů
Sdílet
Diskuse