Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2021 19:22
Čas čtení 0:53
Radim Šlechta

Ewa Farna je těhotná, čeká druhé miminko

Ewa Farna je těhotná, čeká druhé miminko
Zdroj: ČTK/Šulová Kateřina
NEWS EWA FARNA
Uložit Uložené

Úspěšná česká zpěvačka oznámila fanouškům na Instagramu dvě skvělé zprávy. Zveřejnila tracklist k připravované desce a oznámila, že čeká druhé miminko.

Známá česká zpěvačka Ewa Farna čeká druhé miminko. Svým fanouškům to oznámila na instagramovém účtu. Čeští i polští fanoušci se vedle radostné zprávy dočkali také zveřejněného tracklistu z nového alba Umami, které má vyjít začátkem prosince. 

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity 5. listopadu 2021 15:30

„Jak jsem slíbila, tady je tracklist a zadní strana desky UMAMI. Tohle ‚dítě‘ v podobě alba se zrodí začátkem prosince. Pak, jak je vidno, je na cestě i další. Nevím zatím, jak bude znít, ale je jasné, že to bude velká srdcovka,“ napsala zpěvačka k fotce na Instagramu. K novému přírůstku do rodiny jí pogratulovala mimo jiné i herečka Nikol Štíbrová.

Domů
Sdílet
Diskuse