Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2021 8:20
Čas čtení 1:36
Vojtěch Vanda

Toto je 16 nejlepších evropských měst na výlet v roce 2022. Brno skončilo druhé

Toto je 16 nejlepších evropských měst na výlet v roce 2022. Brno skončilo druhé
Zdroj: Pixabay / LNLNLN / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI BRNO ČESKO JIHOMORAVSKÝ KRAJ
Uložit Uložené

Magazín Time Out označil Brno za druhé nejlepší místo v Evropě, kam by měl cestovatel příští rok zavítat. Lepší hodnocení dostalo pouze francouzské Arles.

Kam příští rok na výlet? Do Brna! Magazín Time Out jej ve svém žebříčku 16 nejlepších měst Evropy, které by měli návštěvníci při svých cestách Evropou navštívit, označil za jedno z nejlepších míst vůbec. Hlavní město Moravy skončilo ve výběru stříbrné, první místo obsadilo jihofrancouzské město Arles.

Doporučeno
Brno je 10. nejlepším „druhým městem“ v Evropě, tvrdí žebříček The Times Brno je 10. nejlepším „druhým městem“ v Evropě, tvrdí žebříček The Times 10. září 2021 17:01

Původně britský magazín Time Out se tematicky zaměřuje zejména na oblast kultury, cestování nebo třeba gastronomii. V jednom z nejnovějších článků se soustředil na postpandemickou dobu příští rok, jelikož v žebříčku 16 nejlepších míst na výlet v Evropě vybral města, kam by se čtenáři měli přijet na výlet, až se situace uklidní.

Domů
Sdílet
Diskuse