Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2021 9:36
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Někdy jsem se vrátil domů sám, někdy mě přivedla policie. Rytmus a Loko rapují svým blízkým do nebe

Někdy jsem se vrátil domů sám, někdy mě přivedla policie. Rytmus a Loko rapují svým blízkým do nebe
Zdroj: se svolením Matúše Zeťáka
NEWS RYTMUS
Uložit Uložené

Loko Loko a Rytmus na druhé spolupráci za jeden rok. Skladbu věnovali těm, se kterými už nemohou být.

Rytmus a Loko Loko vydávají novinku s názvem Padá lístie. Jedná se o jejich druhou společnou skladbu za jeden rok, vzhledem k obrovskému úspěchu tracku Kool G rap je ovšem pochopitelné, že měli ambici navázat dalším videosinglem.

Doporučeno
Lajfr: Chtěl jsem dělat rapovou Českou sodu. Tvořím artpop, do letního klipu si místo modelky vezmu šarmantní babičku Lajfr: Chtěl jsem dělat rapovou Českou sodu. Tvořím artpop, do letního klipu si místo modelky vezmu šarmantní babičku 3. prosince 2021 7:00

Tentokrát přicházejí s tématem z úplně jiného soudku. Ve skladbě promlouvají ke svým nejbližším, kteří na ně v životě měli obrovský vliv, ale už nejsou mezi námi. V případě Rytmuse tedy jde v porovnání se slokou o mafiánech o absolutní protipól a zároveň i o dosti specifickou polohu, která může fanouškům připomínat například období vydání alba Král.

Loko skladbu zařadil i na své nejnovější album s názvem Doživotne, které si už teď můžeš poslechnout na streamovacích službách.

Už tradičně jsme se dočkali i doprovodného vizuálu, ve kterém nechybí nejbližší lidé autora skladby a Rytmus rapující z bratislavského památníku.

Za několik dní vydá nový projekt i Kontrafakt, a tak mají fanoušci k dispozici poslední ochutnávku z Rytmusových nealbumových slok.

Domů
Sdílet
Diskuse