Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2021 17:30
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Jedinečná stavba a jednoduchý, ale do detailů propracovaný interiér plný dřeva a jemných tónů v Bratislavě

Jedinečná stavba a jednoduchý, ale do detailů propracovaný interiér plný dřeva a jemných tónů v Bratislavě
Zdroj: Dobrý Interiér
KULTURA
Uložit Uložené

Architekti z ateliéru Dobrý Interiér zůstali věrni svému minimalistickému rukopisu a výsledkem je návrh bytu, do kterého jsme se zamilovali na první pohled.

Na Slovensku je mnoho šikovných lidí včetně architektů, kteří svou prací v ničem nezaostávají ani za zahraničními odborníky. Dnes se o tom společně přesvědčíme prostřednictvím návrhu bytu v Bratislavě, o který se postaral ateliér Dobrý Interiér.

Tým architektů kolem Michala Feketeho zůstal věrný svému minimalistickému rukopisu a výsledkem je jednoduchý, ale do detailů propracovaný interiér plný dřeva a jemných barevných tónů. 

Doporučeno
Vlastní heliport, soukromá mola a milionové cenovky. Vybrali jsme bydlení Čechů a Slováků, která jsou jako vystřižená z filmů Vlastní heliport, soukromá mola a milionové cenovky. Vybrali jsme bydlení Čechů a Slováků, která jsou jako vystřižená z filmů 8. prosince 2021 18:30

Nadstandardní byt s prostornou terasou se nachází v rezidenčním komplexu GUTHAUS v městské části Nové Město, který je jen na skok od centra a kolemjdoucí okouzlí už na první pohled. 

Domů
Sdílet
Diskuse